Optimizacija sajta SEO – Internet Mreža

Optimizacija sajta SEO – Internet Mreža

Podaci

Mike Alasa BB Stari Grad , Beograd 061/610 70 61 http://www.optimizacijasajta.org seo@optimizacijasajta.org

O kompaniji

Optimizacija sajta SEO – Internet Mreža, poznata skraćeno kao SEO (Search Engine Optimization) za vaš sajt, teme u WordPressu, HTMLu i drugim programima, za internet prezentaciju ili stranicu, sve na jednom mestu i po najpovoljnijoj ceni.

Naša firma se već dugi niz godina uspešno bavi izradom sajtova i raznih vrsta internet prezentacija. SEO Beograd i SEO za celu Srbiju podrazumeva da ćemo vaš sajt ili veb stranicu optimizovati upravo na način koji najviše odgovara vašim potrebama. U eri interneta kada je internet prostor postao pretrpan raznim sadržajima, veoma je bitna optimizacija sajta koja će vas učiniti vidljivim za vaše klijente. Google pretraga može postati vaš najbolji prijatelj ako nam se obratite za pomoć.

Vodeći se Google algoritmima i pravilima dovešćemo vas na vrh rezultata pretrage, te će ubrzo svi čuti za vas i vaš posao, kompaniju ili blog. Možemo vam ponuditi kompletnu analizu konkurencije pre nego krenemo u detaljnju izradu plana optimizacije za vas. Na taj način ćemo znati kako najbolje targetirati vašu ciljnu grupu. Takođe, za vas radimo istraživanje i analizu ključnih reči za pretragu. U zavisnosti od obima istraživanja i analize formira se i cena za vašu optimizaciju a samim tim i za željeni rezultat. Osim optimizacije sajta nudimo vam i mogućnost optimizacije pretrage slika. Znate da danas fotografije na internetu igraju ključnu ulogu, te je ova komponenta u SEO veoma važna. Naši programeri i web developeri su veoma iskusni, kreativni i mogu da vam ponude rešenja koja će zadovoljiti sve vaše potrebe. Što je još važnije, sajtove i veb prezentacije izrađujemo da budu user friendly. To konkretno znači da su u potpunosti prilagođeni i funkcionalni za korisnike koji sajtu pristupaju.

Radimo i izradu Joomla HTMLa, smeštanje veb stranica na brzom i pouzdanom domaćem i stranom hosting serveru. Izrađene stranice su prilagođene i za pretragu na smart telefonima i tabletima, te operativnim sistemima Windows, Android i iOS. Ukoliko se odlučite za HTML to praktično znači da ćete dobiti veću brzinu stranice ali i imati bolju kontrolu nad izgledom samog sajta. WordPress i Joomla su takozvani CMS sistemi koji su jednostavni za upotrebu i lako ih možete kontrolisati sami. WordPress je idealno rešenje za velike sajtove sa 100 i više stranica, jednostavan za instalaciju, ali i nešto sporiji od HTMLa. Postoji i opcija izrade sajta putem Flasha, što se prvenstveno radi kada imate potrebu da vaš Flash sajt ima jednu stranu. Glavna prednost Flash sajta je dinamičnost, muzika, pokreti, te je ovo odlično kada organizujete događaje koje želite da promovišete u kratkom roku.

Da bi ovako izrađeni sajtovi ostvarili svoj pun potencijal potrebno je da prođu SEO. No, dobro je znati i da SEO nije samo namenjen boljem pozicioniranju sajta već i tome koliko će se dopasti korisnicima. Cilj je da Vi da ih zadržite, da steknete njihovo poverenje i osvojite njihovu pažnju, a to je upravo ono u čemu smo mi najbolji. Pozovite nas, a naš tim će vam u kratkom roku poslati predloge koji će biti po vašoj meri kako estetski tako i finansijski! Sarađujte sa najboljima da biste i sami bili najbolji!

Pratite nas na društvenim mrežama:
Linkedin
Facebook
Twitter
Google Plus

Komentari

Ostavite odgovor