Izrada sajtova IT Master

Izrada sajtova IT Master

Podaci

Pana Djukića 7 Palilula , Beograd 065/277 02 75 http://www.itmasterserbia.com/ office@itmasterserbia.com

O kompaniji

Izrada sajtova IT Master

Mi smo strastveni u web dizajnu, eCommerce i Flash dizajnu, opsednuti online marketingom i mi obožavamo brending, web aplikacije, print dizajn, dizajn ambalaže i sve naše ilustracije su novi izazovi za našu agenciju. U suštini, mi volimo ono što radimo – i to se ogleda u kvalitetu našeg rada i našoj reputaciji.
It master je mlada, ali veoma perspektivna i kreativne agencija. Iz naše web dizajn kancelarije u Beogradu naš tim kreativnih dizajnera, programera i stručnjaka za promociju, stvara sajtove, inovativne animacije i ilustracije, i koordinira efikasne strategije online marketinga koji će pojačati Vaš korporativni identitet.
It master – agenciji za IT konsalting možete poveriti da Vaše ideje pretvore u pravi brend.

Komentari

Ostavite odgovor

2 komentara

Veliki pozdrav
Zeleo bi da pokrenem projekat koji donosi veliki profit. Ako mozete da mi date par konkretnih odgovora,bio bih vam veoma zahvalan. Koliko kosta da izradite igricu slicnu teksas holdem pokeru,i da mi odrzavate taj softver ili sajt kako vec ide :) projekat je ozbiljan,legalan i ako se samo 1% od same procene ispuni,zarada bi bila oko 7,8 000e mesecno…. unapred zahvalan na odgovoru

Odgovori

potrebna mi je ponuda za izradu sajta sa otprilike 4/5 stranica ( home , kontakt, proizvodi , servis ) , jednostavan sajt da se sto bolje kotira na googlu .

kontakt telefon : milan , 063/ 8280270 ili na mail

Odgovori