T3 d.o.o.

T3 d.o.o.

Podaci

Kralja Petra 71 Stari Grad , Beograd 011/367 06 07
http://www.t3.rs/ office@t3.rs

O kompaniji

Ko smo?
Dozvolite da se predstavimo, mi smo T3 – Tehnologije trećeg milenijuma d.o.o. Predstavljamo firmu, nastalu sa osnovnom idejom da popuni prazninu na našem tržištu kada je reč o kompletnim rešenjima i uslugama u oblasti visokih informacionih i komunikacionih tehnologija.

Čemu težimo?
Naš cilj je da postanemo pouzdan i prepoznatljiv partner u pružanju usluga i rešenja krajnjem korisniku u domenu sofisticiranih informacionih i telekomunikacionih tehnologija na tržištu Srbije i u okruženju.

Čime se bavimo?
Prvenstveno, T3 je orjentisan ka pružanju kompletne tehničke podrške krajnjem korisniku kroz projektovanje, realizaciju i održavanje Informacionih i telekomunikacionih sistema.

Zašto baš T3?
Mi smo jedan uigran, stručan i profesionalan tim koga sačinjavaju inženjeri sa sertifikatima i bogatim iskustvom u sistem integraciji. Naši aduti su visoko tehničko obrazovanje, kreativnost, upornost i spremnost da u svakom trenutku pažljivo saslušamo korisnika, sagledamo njegov problem i pružimo mu optimalno rešenje ili savet. Suština našeg posla nije prodaja računara i drugog hardvera, već pronalaženje najefikasnijeg načina za rešavanje problema.

Komentari

Ostavite odgovor