Carinjenje vozila Jugis

Carinjenje vozila Jugis

Podaci

Autoput za Zagreb bb Novi Beograd , Beograd 060/571 96 86, 060/551 11 53 jugisdoo@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Jugis špedicija je međunarodna i unutrašnja špedicija, nastala 2008.godine kao porodično preduzeće sa sedištem u Beogradu. Primarna delatnost kojom se preduzeće bavi jeste špedicija, spoljna i unutrašnja trgovina. Godišnje obradi više hiljada predmeta. Konstantno usavršava veštine i znanja, povećava stručni kadar i redovno prati sve tržišne promene.

Odnosom prema komitentima i stručnim znanjem, realizovaće sve poslove iz domena međunarodne špedicije, transporta, logistike i carinjenja robe, a nastojanja preduzeća usmerena su prema širenju palete usluga, te izgradnji i širenju nacionalne mreže.

– prijateljski ćemo vas dočekati, spremni da vam pomognemo, i trudićemo se da vam učinimo boravak kod nas što prijatnijim;
– iscrpno, stručno i kompletno ćemo vas posavetovati;
– vaše želje ćemo smatrati svojom poslovnom obavezom, ispoljavajući tokom rada najveću savesnost i profesionalnost;
– poverene poslove ćemo završiti u skladu sa dogovorom i pravovremeno, i detaljno ćemo vam objasniti šta smo uradili;
– bićemo fer i časni prilikom naplate naših usluga;
– kao tim, odgovaraćemo za kvalitet obavljenih radova, i prvoklasnom uslugom ćemo opravdati poverenje koje ste nam ukazali;
– uvek ćemo biti spremni da saslušamo vaše želje i predloge;
– stalno se usavršavamo.

U domenu carinskog posredovanja, logistike i skladištenja robe u inostranstvu i kod nas, nudimo:
– transport
– špediciju
– uvoz i carinjenje vozila u Srbiji
– skladištenje (carinsko skladištenje na 2000 m2)
– registracija vozila

Za naše komitente, vršimo usluge zastupanja u uvozno-izvoznom carinskom postupku.

Proces zastupanja u carinskom postupku obuhvata pripremu kompletne neophodne carinske dokumentacije, savetodavni deo iz oblasti špedicije, ostvarivanje najboljeg uvida u sferi carinskih tarifa, obezbeđivanje svih vidova uvoznih kao i izvoznih dozvola, izrada zahteva i organizovanje svih vrsta inspekcijskih pregleda, angažovanje bankarskih garancija u carinskom postupku za vašu robu.

Naši zaposleni izaći će vam u susret u svakoj situaciji i obrazložiće vam najbolji, najbrži i najlakši način za carinski postupak koji vas zanima. Logistika obuhvata organizaciju i izvođenje svih faza kretanja robe između pošiljaoca i primaoca. Uključuje prevoz, skladištenje, carinsko posredovanje, pripremu robe za dalju otpremu i distribuciju do krajnjeg primaoca u zemlji i inostranstvu.
Kako moderna sredstva komunikacije sve više približavaju poslovne partnere koji su često veoma udaljeni, neophodno je logistički podržati sve aktivnosti ovih poslovnih odnosa. Kroz integrisana logistička rešenja klijentima pružimo potpunu podršku u upravljanju njihovim lancima snabdevanja, kao i logistička rešenja koja se u potpunosti uklapaju u koncept vašeg poslovanja.

Komentari

Ostavite odgovor