Fotokopirnica Copy Studio

Fotokopirnica Copy Studio

Podaci

Kumanovska 10 Vračar , Beograd 011/244 30 93, 011/344 69 06
062/491 803, 062/491 804
http://www.copystudio.rs/ office@copystudio.rs

O kompaniji

Radimo: digitalnu štampu, plotovanje, grafički dizajn, skeniranje i plastificiranje, tvrdi i meki povez, štampu na majicama i šoljama, vizit karte, pozivnice…

Pored navedenog, kod nas možete uraditi i sledeće:
– kaširanje na karton peni
– reciklažu kertridža za laserske štampače
– digitalno crno belo i kolor fotokopiranje
– pripremu za štampu
– koričenje žičanom ili plastičnom spiralom

Kvalitetom realizacije Vaših zahteva i najpovoljnijim cenama uspeli smo da ostvarimo saradnju sa ogromnim brojem studenata Beogradskog univerziteta, mnogobrojnim firmama i projektnim biroima.
Studentima omogućavamo i dodatnih 15% popusta na sve naše usluge. Potrebno je samo doći i besplatno se učlaniti, čime postajete član velike studentske porodice, sa kojom kvalitetno i kontinuirano sarađujemo tokom celog perioda školovanja. Saradnju po tradiciji nastavljamo i kasnije.

Zašto DIGITALNO?
Digitalna štampa kao mlada i revolucionarna tehnologija omogućava da za najkraće moguće vreme dođemo do željenog proizvoda. Kada se obradi fajl u računaru odmah se šalje putem RIP-a u mašinu i prvi otisak imamo za manje od jednog minuta.
Prednost digitalne štampe u odnosu na ofset je u tome, što tiraži mogu biti jako mali, od jednog otiska pa naviše. Mogućnost izbora velikog broja materijala i visok kvalitet otiska garantuju naše mašine poslednje generacije.

GOTOVI PROIZVODI
– Baneri
– Kalendari
– Vizit karte
– Cenovnici
– ID program (ID kartice)

Komentari

Ostavite odgovor