Fotokopiranje i Servis biro opreme Dragan

Fotokopiranje i Servis biro opreme Dragan

Podaci

Prote Mateje 72 (preko puta Pravnog Fakulteta) Vračar , Beograd 011/244 32 81
063/285 440, 065/285 44 00
http://www.servisdragan.co.rs mojakopirnica@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
09:00
16:00
Ne
Radi

O kompaniji

ŠTA RADIMO

– FOTOKOPIRANJE I ŠTAMPANJE CRNO-BELO I KOLOR DO A3++
Vršimo usluge fotokopiranja crno belo od formata A5 do A3 i kolor laser od A5 do A3++ na najsavremnijim aparatima koje postižu visok kvalitet kopije.

– ŠTAMPA VELIKIH FORMATA
Štampa velikog formata se radi na ploterima visoke rezolucije. Da bismo postigli vrhunski kvalitet, koristimo najkvalitetnije papire na tržištu i originalno mastilo. Maksimalna širina rolne je 1060 mm, a dužina prema potrebi. U ponudi imamo fotomat i sjajni papir, kao i platno koje verno simulira slikarsko.

– SVE VRSTE KORIČENJA
Plastično spiralno koričenje
Žičano spiralno koričenje
Meki povez
Tvrdi povez

– SERVIS FOTOKOPIR-APARATA, ŠTAMPAČA I DRUGE BIROOPREME
Da bi fotokopir-aparat/štampač bio stalno ispravan i operativan, potrebno ga je redovno održavati. U asortimanu usluga nudimo servisiranje fotokopir-aparata, štampača, fax-aparata i sve ostale opreme koja omogućava i olakšava rad u kancelariji. Obratili smo posebnu pažnju na to da oprema bude renomiranih svetskih proizvođača kao što su: CANON, RICOH, NASHUATEC, HEWLETT PACKARD, XEROX, SAMSUNG, LEXMARK…

-DOPUNA INK-JET I LASERSKIH KERTRIDŽA
ZAŠTO DOPUNA ?
ZATO ŠTO:
– je kvalitet kertridža koje mi dopunjujemo bitno ne odstupaju od kvaliteta orginalnih kertridža
– je cena dopune kertridža 2-6 puta manja od cene orginalnih
– je kapacitet dopunjenih kertridža u većini slučajeva veći od orginalnih

– ŠTAMPA NA MAJICAMA
Bilo da želite originalni rođendanski poklon, kvalitetnu prezentaciju firme ili reklamu, možete odštampati Vaš motiv na majicama kod nas. Maksimalna veličina motiva za štampu je do A4 formata, a možete štampati i slike i tekst. Sve što je potrebno jeste da nam donesete sliku u elektronskom obliku ili zajedno sa nama pronađete i osmislite vaš motiv, a mi ćemo se potruditi da verno preslikamo ideju na tekstil.

– IZRADA VIZIT KARATA, FLAJERA, POSTERA, KARATA I JOŠ TOGA
Vizit karte – U modernom poslovnom svetu se smatra standardom da u svakom trenutku imate kod sebe vizit kartu koja nije samo kartončić sa Vašim kontakt podacima, već predstavlja Vaš lični pečat kojim se predstavljate drugima i ona oslikava Vaše poslovne namere. Donesite nam pripremljenu ili zajedno sa nama razradite koncept Vaše vizit kartice, a mi ćemo pripremiti i materijalizovati osmišljeno, u najkraćem mogućem roku.

Flajeri, karte i još mnogo toga…
Vršimo uslugu štampe i pripreme štampe flajera, ulaznica – karata, kupona ili bilo kog drugog vida promotivnog materijala. Na vama je da u dogovoru sa nama odredite format, tiraž i bližu specifikaciju (jednostrano ili dvostrano; crno-belo ili boja, debljina papira, itd.), a mi ćemo Vam izaći u susret sa najnižom mogućom cenom i najkraćim rokom izrade. Pošaljite nam upit na mejl i daćemo Vam ponudu.

ZAŠTO MI?
Zato što smo UBEDLjIVO NAJPOVOLjNIJI sa 20 godina iskustva u poslu i hiljadama zadovoljnih korisnika.
Mi ZNAMO kako da vam izađemo u susret, poštujući kratke rokove i uz potpunu posvećenost poslu, mi Vam GARANTUJEMO KVALITET.
Pozovite nas već sad i započnimo saradnju :)

STALNE AKCIJE
I pored NAJNIŽIH CENA MI SNIŽAVAMO JOŠ!!!
Proverite redovno na našem sajtu koje su akcije u toku ili nas pozovite i raspitajte se.
Za veće obime posla nudimo mogućnost dogovora.

Komentari

Ostavite odgovor