Fotokopirnice Antika

Fotokopirnice Antika

Podaci

Vojvode Stepe 208 Voždovac , Beograd 011/247 79 98
062/396 696
http://www.antika.rs

O kompaniji

Fotokopirnica Antika

…Vam nudi širok dijapazon usluga na mašinama vrhunskog kvaliteta.
Naši Ricoh 7500 i 5500 aparati za kopiranje će obezbediti da svi Vaši zahtevi budu u potpunosti ispunjeni u vrlo kratkom roku i po najnižoj ceni u gradu.

Fotokopiranje
…postupak kojim za Vas umnožavamo (dupliramo) Vaše dokumente, knjige, sveske ili bilo koje druge štampane materijale. Crno-belo ili kolor fotokopiranje radimo na „Ricoh“ digitalnim mašinama poslednje genracije i visoke rezolucije. Samim tim smo u mogućnosti da Vam pružimo najviši kvalitet otisaka, zato dođite kod nas i uverite se sami. Fotokopiranje radimo na raznolikoj paleti kvalitetnih papira i u neograničenim količinama, a Vaše je samo da odaberete tip usluge koji je Vama potreban.

Koričenje
Tvrdo, meko ili spiralno koričenje, štagod da Vam je potrebno mi imamo rešenje za Vas. Daćemo izuzetan finiš Vašem materijalu, bilo da je to Vaš maturski rad, diplomski rad ili doktorska disertacija.

Štampa
Digitalna ili offset, kod nas ćete pronaći vrhunski kvalitet po najnižoj ceni. Sve od vizit karata, preko flajera pa do bilborda, mi imamo pravu stvar za Vas.

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Postovana/i,
Udruzenje za podrsku deci I mladima sa hendikepom I njihovim porodicama obraca Vam se sa MOLBOM za podrsku stimulativnog programa za decu i mlade sa hendikepom i ucenike sa disleksijom i disgrafijom (30+20)
Organizujemo Stimumulativni program /32 radionice,koji iniciramo aktivnoscu SUPER KVIZ u prirodi sa ciljem motivacije, informisanja i propagacije programa.Bili bi smo Vam zahvalniukoliko bi ste pristali da nam pomognete/ da odštampate flajere ( 30-50) .
Po Vasoj odluci Očekujemo Vašu reklamu ( plakat, bilbord i sl.)na kvizu.
Realizovane aktivnosti sa isto ciljnom grupom mozete pogledati na sledecoj Facebook Pravo Gore Novi Bgd.
S poštovanjem,
Predsednica Udruženja Pravo Gore
dipl. Somatoped Nataša Šević mob. 060/586 36 36

Odgovori