Štamparija Staze

Štamparija Staze

Podaci

Oblakovska 5 Savski Venac , Beograd 011/369 23 05, 011/264 73 84
063/770 14 63
http://www.stamparijastaze.com staze@sezampro.rs

O kompaniji

Štamparija „Staze“ osnovana je 1995.-e godine. Pružanjem usluga visokokvalitetne ofset štampe, ostali smo u koraku s vremenom, i proširili paletu usluga i proizvoda.
Danas, kod nas možete dobiti kvalitetnu štampu u sito, ofsetu ili digitalnoj tehnici. Obradu i pripremu donetog materijala takođe možete završiti kod nas.

U našoj kući možete naručiti seledeće štamparske proizvode:
– Flajeri i letci
– Katalozi i brošure
– Nalepnice
– Knjige i časopisi
– Kancelarijski papirni materijal
– Fascikle
– Rokovnici i blokovi
– Kalendari i drugi novogodišnji materijal

Nudimo široku paletu izbora papira (po gramaturi, čvrstini i teksturi), uz izbor štampe po želji. Naši standardni rokovi isporuke su veoma kratki, ali u slučaju hitnosti određenog posla, uvek se trudimo da izađemo u susret Vašim potrebama i rokovima.
Usluge dorade, kao što je savijanje, sečenje, povez klamovanjem, povez lepljenjem i spiralno koričenje – rade se mašinski, što garantuje brzinu, preciznost i visok kvalitet krajnjeg proizvoda.
Priprema za štampu i grafička obrada idejnih rešenja, neodvojiv je deo naše usluge. Ako je postojeći materijal potrebno prilagoditi novom vidu štampe, preraditi grafičko rešenje, ili napraviti potpuno novo, samo na osnovu Vaše ideje – možete računati na naš tim!

Ukratko, uvek Vam možemo ponuditi najbolje rešenje, za bilo koju fazu procesa izrade štamparskog materijala: od saveta pri izboru forme i medija, preko idejnog rešenja i pripreme – do finalnog proizvoda. „Staze“ su tu, za Vas!

Komentari

Ostavite odgovor