Promena prikaza firmi u kategorijama

Promena prikaza firmi u kategorijama

Podaci

O kompaniji

Uvođenje inovacija u poslovanje neke firme je nešto što jasno govori da tim te firme visoko vrednuje pozitivne promene.
U svakodnevnom poslovanju srećemo različite, ne samo firme, već i stavove o poslovanju. Često se može videti da, nažalost, neka firma od osnivanja ne promeni baš ništa u poslovanju. Ništa što bi usmerili ka svojim klijentima, i čime bi ih privukli sebi, da ne odu kod konkurencije. Vrlo često od vlasnika takvih firmi možete čuti :”Nama je preporuka glavni način poslovanja!” što neizbežno vodi ka situaciji ”Nemamo posla!”

Zato Firmesrbije.com® ulaže resurse u stalna osveženja, inovacije i promene. Promena koja je urađena protekle nedelje se odnosi na izgled podkategorija kojima je dat krajnje minimalistički izgled. Pogledajte ovde kako to izgleda – u pitanju je reorganizacija linije od koje je sačinjena leva polovina sajta, čime smo postigli da samo jedna linija razdvaja firme, što je doprinelo većoj preglednosti, i samim tim, većem komforu posetilaca našeg sajta. Svežinu i moderan izgled daju boje, koje su birane dugo kako bi bile prijatne za oko.
Kada uđe u neku od podkategorija, kao u gornjem primeru, posetilac može videti osnovne informacije o našem klijentu, poput adrese, telefona i delatnosti kojom se bavi. Sem toga, tu su i datum postavljanja prezentacije kao i broj pregleda iste. Za više informacija, ukoliko ga zanima, posetilac će kliknuti na “Opširnije”.

Nama je bilo važno, ne samo da informišemo posetioce, već i da oni uživaju u prijatnom okruženju dizajna, koji je sem toga, uredan, organizovan i jednostavan za upotrebu.
Inovacije su sastavni deo našeg posla, i uvek će se sprovoditi u cilju unapređenja našeg sajta.
Jasno je da su nam klijenti i posetioci sajta na prvom mestu.

Firmesrbije.com® su brend, a u svom nazivu sadrže i ime naše zemlje, i mi to moramo da opravdamo. To ćemo postići tako što ćemo biti najbolji u svojoj delatnosti.

Komentari

Ostavite odgovor