Kako utisci unapređuju Vaš posao

Kako utisci unapređuju Vaš posao

Podaci

O kompaniji

Firmesrbije.com ponovo uvodi izmene u funkcije i izgled sajta. Naime, sada se radi o izmenjenom načinu odgovaranja na utiske, i samom dizajnu dela „Utisci“ koji se nalazi ispod svake prezentacije. Deo „Utisci“ ima važnu ulogu na našem sajtu, jer omogućava vlasnicima firmi koje su naši klijenti, da imaju tzv. povratnu informaciju od posetioca prezentacije.

Savremeni marketing se bazira na „povratnim informacijama“ jer tim putem određena firma saznaje šta mušterije misle o njoj, što joj pomaže da poboljša svoje poslovanje. Odeljak „Utisci“ je takođe mnogo puta bio spona između dve firme, gde jedna nudi saradnju drugoj ili gde se, npr. potencijalne mušterije raspituju za cene smeštaja, proizvoda ili usluga. Da bi maksimalno iskoristili sve mogućnosti prezentacija na našem sajtu, savetujemo svoje klijente da redovno odgovaraju na takva pitanja i ponude, jer to ostavlja pozitivan utisak na nove posetioce njegove prezentacije.
Naša analitika je utvrdila da takve firme vidno bolje posluju, što je za svaku pohvalu. O svakom novom utisku obaveštavamo klijenta putem email-a, nakon čijeg odgovora potencijalna mušterija dobija isto takvo email obaveštenje.

Sajt firmesrbije.com postoji da bi bio „spona između onih koji nude i onih koji traže, usluge ili prozvode“. To je kompleksan i odgovoran posao, ali je nama pravo zadovoljstvo kada naši klijenti imaju efekta od oglašavanja na našem sajtu.
Zato i jesmo tu.

Komentari

Ostavite odgovor