Baletski studio Adagio

Baletski studio Adagio

Podaci

Narodnih Heroja 8 Novi Beograd , Beograd 063/803 29 78 http://www.studioadagio.com oliverastanojevicmitrovic@yahoo.com

O kompaniji

Prvi baletski koraci, načinjeni u Baletskom studiju Adagio, sasvim su sigurno prava osnova za dalje napredovanje u plesu. Studio je osnovan 1991. godine u Beogradu. Godine predanog rada sa igračima i njihovo zadovoljstvo rezultatima dovoljan su pokazatelj našeg kvaliteta. Možemo se pohvaliti i titulom člana Internacionalnog plesnog saveta – CID UNESCO.

Sve popularniji među malom decom, ali i onom malo starijom su moderan i jazz balet. Za razliku od klasičnog baleta, moderan balet je dopunjen slobodnijim plesnim pokretima, uz korišćenje raznih rekvizita, poput lopti, štapova ili šešira. Naši polaznici mogu biti deca do 3 godine, deca od 3 godine, školarci i srednjoškolci.

Pod rukovodstvom koreografa i pedagoga, gospođe Olivere Stanojević – Mitrović, možete biti sigurni da će Vaše dete steći pravu osnovu da jednoga dana stane rame uz rame sa najuspešnijim balerinama i baletanima. Veoma je posvećena radu sa mladima, i prenošenju znanja na najvišem mogućem nivou.

Veoma stručno, ali i na zaista kreativan i zabavan način, deci i mladima omogućavamo da savladavaju baletsku tehniku, ali i da kroz gimnastičke vežbe razvijaju mišiće ruku i nogu i podstiču pravilan rast i razvoj tela. Moderan i džez balet im je posebno interesantan zbog toga što se prvenstveno igra uz poznatu instrumentalnu, savremenu muziku i muziku iz mjuzikla. Pored toga plan i program rada je dizajniran tako, da ohrabri i podstakne polaznike na konstantno lično usavršavanje u pokretima.

Pomoći ćemo Vam da napravite svoje prve baletske korake. Pre toga, najpre načinite korake ka Baletskom studiju Adagio. Očekujemo Vas.

Posetite nas na našoj Facebook stranici, Baletski Studio Adagio.

Komentari

Ostavite odgovor