Baletski studio Leonessa

Baletski studio Leonessa

Podaci

Borivoja Stevanovića 2a Voždovac , Beograd 069/126 67 06 http://www.facebook.com/leonessaballet mariamaria.j83@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
17:30
21:30
17:30
21:30
17:30
21:30
17:30
21:30
17:30
21:30
10:00
14:00
Ne
Radi

O kompaniji

Na hiljade skokova i pirueta izvedeno je u našem studiju, od tog 1. marta 2012. godine. Tada smo prvi put otvorili vrata svim zainteresovanim polaznicima, čije su baletske cipelice stale na parket sale.

O NAMA
Možete nas naći na opštini Voždovac i lako ćete stići, bez obzira iz kog dela grada nam dolazite. Veoma smo ponosni na činjenicu da zaista imamo polaznike iz gotovo svih delova grada. To govori više od bilo kakvih hvala i pohvala. Želja da svoje prve baletske korake naprave baš u našem studiju vidi im se u očima na početku svakog časa.
U našem baletskom studiju, trenutno vežba 130 članica, uzrasta od 3 do 13 godina. Izuzetno se trudimo da svakoj od njih bude prijatno i da ih na svakom času dočeka lepo opremljena i komforna sala, klimatizovana i izuzetno prijatna za rad. Veliku pažnju pridajemo takvoj organizaciji časova, da u jednom trenutku u sali nikad ne bude više igrača, nego što je potrebno, kako bi se svakom od njih posvetilo dovoljno vremena.

ŠTA SE KOD NAS MOŽE NAUČITI?
Uplovite sa nama u čudesni svet modernog i jazz baleta, koji istražujemo kroz igru i druženje, jer to je ono što je deci najbliže i u čemu najviše uživaju. Izostanaka sa proba skoro i da nema, jer sa svakim polaznikom izgrađujemo takav odnos, da jedva čeka da nauči nešto novo.
Članice studija redovno nastupaju na raznim dečijim manifestacijama, u televizijskim emisijama, na takmičenjima (za samo godinu i po dana učešća, 13 takmičenja, 33 osvojena pehara, brojne specijalne nagrade), kao i na školskim priredbama, i to svake godine u novim kostimima, koristeći razne rekvizite.

ZAŠTO BAŠ BALET?
Program koji negujemo, specijalno je oformljen i prilagođen uzrastu polaznika. Koncipiran je na taj način da od najranijeg doba u ličnosti deteta razvija osećaj za ritam i pokret, a kod devojčica i preduslove za razvoj gracioznog hoda i kretanja.
Osim estetskog, balet ima i veoma praktični element – konstantno razgibavanje i uvežbavanje pokreta i koraka tokom časa, izuzetno povoljno deluje na razvoj psiho-motornih sposobnosti kod dece. Ne samo da se podstiče pravilan rast i razvoj kičmenog stuba, već se jačaju mišići leđa, ali i muskulatura ruku i nogu.

Pogledajte naš Youtube kanal: Baletski studio LEONESSA
Pratite nas na Facebook-u: Baletski studio LEONESSA i na Instagramu: leonessaballet.

Komentari

Ostavite odgovor