Dečija igraonica Banana Klub

Dečija igraonica Banana Klub

Podaci

Preševska 74, (ex Rifata Burdževića) Zvezdara , Beograd 011/242 36 58
061/444 46 58
http://www.bananaclub.rs/ info@bananakids.rs

O kompaniji

Dečija igraonica Banana Klub ( Banana Kids )
Potpuno NOVA dečija igraonica – rođendaonica Banana club ( Banana Kids ) nalazi se na Zvezdari, u blizini Gradske bolnice i Zvezdara teatra.
Naš Banana club zauzima toplih 200m², a za decu je zaštitnim staklom odvojena polovina kako bi roditelji u miru uz dnevnu štampu, TV i veliki asortiman pića mogli da nadgledaju svoju decu bez glasnog dečijeg žamora.
Brigu o deci u dečijoj igraonici vodi nekoliko profesionalnih, ljubaznih devojaka koje će učiniti da im ni jedan trenutak ne bude dosadno, a da se roditelji mogu za to vreme opustiti, a opet ih imati na oku.

Dečija igraonica-rođendaonica Banana club sadrži nesvakidašnje zanimljiv i kreativan kavez lavirint na 3 nivoa sa nizom prepreka koje deci pružaju dodatni izazov, 2 velika tobogana i jedan manji, balon – skakalicu, veštačku stenu, bazene sa lopticama, crtaonicu i još mnogo toga sto će biti sasvim dovoljno da vaši mališani potroše višak energije i na kvalitetan način ispune svoje slobodno vreme.

Cena dnevne ulaznice je 200 dinara.

Dečija igraonica-rođendaonica Banana club poseduje poseban deo gde je dozvoljeno pušenje zbog izuzetno dobre ventilacije. Prostor u dečijoj igraonici je klimatizovan i pod konstantnim video nadzorom.

U sklopu dečije igraonice Banana club postoji Internet kafe (WI-Fi) sa uslužnim lap-topovima, TV, bioskop…

Radno vreme: svakog dana od 09 do 21h.

PROSLAVA ROĐENDANA
Banana club nudi i uslugu organizacije dečijih rođendana i drugih vrsta proslava proslava (krštenja, godišnjice…) u za to posebno kreiranom prostoru – rođendaonica, gde će se vaši gosti ambijentom prijatno iznenaditi.

Rođendaonica se može zakupiti na tri sata, a za cenu zakupa se možete obratiti na kontakt telefone (061 4444 658 ili 011 2423 658) ili na e-mail: info@bananakids.rs. Ukoliko želite da rođendan traje duže ili kraće od planiranih termina, tu smo da vam udovoljimo. U toku zakupa prostora, dnevna igraonica je zatvorena za posetioce koji nisu Vaši gosti.

Rođendanska proslava se organizuje u posebnom prostoru za decu od 2 do 7 godina i tokom proslave rođendana svoj deci je dozvoljen besplatan ulazak u prostor za igru.

Pića u toku rođendana služe se isključivo iz našeg šanka, a kada su u pitanju hrana i torta, možete sami doneti posluženje ili organizaciju istih prepustiti nama.

Nudimo Vam mogućnost, angažovanja dodatne profesionalne animacije: mađioničari, klovnovi, ili kostimirani junaci koje Vam možemo preporučiti, profesionalni šminkeri koji mogu nacrtati najlepše maske na licima Vaše dece.

Banana club obezbeđuje pozivnice, svećice, vatromet, papirne tanjiriće sa plastičnim priborom, salvete, a ceo događaj je pod budnim okom konobara, šankera i devojaka u prostoru za igru.

Muzički program je takođe organizovan do detalja.

Preporučeni kapacitet dečije igraonice-rođendaonice Banana club je oko 60 osoba.

Termini za rođendane su:
Ponedeljak – petak: 18h – 21h
Subota i Nedelja: 10h(11h) – 13h ; 14h – 17h ; 18h – 21h
Za termine van predviđenog vremena potrebno je kontaktirati Banana club.
Za vreme održavanja rođendana važi poseban, povoljniji cenovnik pića od regularnog.

DEŠAVANJA
Dečija igraonica Banana club nastoji da našim gostima nikad ne bude dosadno, pruža mogućnost opuštanja za roditelje i posvećuje maksimalnu pažnju deci.
Sajt će biti redovno ažuriran, pa se možete blagovremeno informisati o svim planiranim aktivnostima, datumima i terminima u kojima će se konkretni događaji odigrati.

Svakog meseca organizovaćemo:
Takmičenja u SONY PS-u za decu i odrasle, u igricama po želji.
Projekcija najpopularnijih igranih i animiranih filmova.
Maskembali za decu

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

molim vas za cenu proslave 4.rodjendana za 12-tak malisana, datum-25.02.2017.
Puno hvala.

Odgovori