Igraonica i rođendaonica Laser Tag

Igraonica i rođendaonica Laser Tag

Podaci

Braće Miladinov 10 Zvezdara , Beograd 060/333 68 03 http://www.lasertag-srbija.com lasertag021@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
00:00
00:00
Ne
Radi
Ne
Radi
Ne
Radi
Ne
Radi
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Igraonica i rođendaonica Laser Tag u Beogradu se razlikuje od ostalih rođendaonica i igraonica po vrsti zabave, ali po organizaciji smo zaista manje više slični kao ostale rođendaonice. Organizacija prvenstveno zavisi od vrste usluge tj paketa za koji se odlučite ali u samom startu ćemo navesti stvari koje važe za bilo koji paket a to je sledeće:

Sve proslave rođendana u igraonici su zatvorenog u Beogradu se razlikuje od ostalih rođendaonica i igraonica po vrsti zabavetipa. Rezervacija u dečijoj igraonici se može izvršiti telefonom bez uplate depozita ali ona važi najduže 2 dana i u tom periodu se treba ostaviti depozit da bi zadržali rezervaciju. Depozit je oko 30% od dogovorene usluge odnosno izabranog paketa. Depozit možete uplatiti na račun na ime deteta na kojeg glasi rezervacija ili doneti lično u dečiju igraonicu uz prethodnu najavu telefonom radi dogovora eventualnog vremena dolaska.

Sav pribor za jelo i piće u igraonici je uključen u cenu (čase, tanjirići, salvete, viljuške) kao i aparata sa toplom i hladnom vodom. Obavezno je prisustvno jednog od roditelja, staratelja ili pratioca u dečijoj igraonici.
Na proslavu rođendana se dolazi najviše 15 minuta ranije pre ugovorenog termina a odlazi najkasnije 10 minuta nakon završenog rođendana. Molimo roditelje da ovo poštuju kako bi usluga dečije igraonice Laser Tag u Beogradu bila što kvalitetnija za sve posetioce.

Obezbeđena su 3 parking mesta za goste igraonice, na samom ulazu u Laser Tag dečiju igraonicu mozete ostaviti vaše vozilo. Predlog dečije igraonice Laser Tag u Beogradu što se tiče posluženja je da ne donosite velike količine hrane, jer je rođendan sportsko – zabavnog karaktera i hranu ćete uglavnom vraćati. Naša preporuka su sokovi, grickalice, koktel pecivo i naravno torta koja je neizbežna za proslavu rođendana.

Komentari

Ostavite odgovor