Igraonica i rođendaonica Mačkice

Igraonica i rođendaonica Mačkice

Podaci

Bilećka 36 Voždovac , Beograd 011/397 09 25
060/718 72 37
http://igraonicamackice.rs igraonicamackice@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
Ne
Radi
12:00
21:00
12:00
21:00
12:00
21:00
12:00
21:00
10:00
21:00
10:00
21:00

O kompaniji

Igraonica i rođendaonica Mačkice – luksuzno opremljen prostor od oko 200m2, namenjen za svakodnevnu igru i zabavu mališana svih uzrasta. U prijatnom ambijentu naše igraonice, uz veoma ljubazno osoblje, možete proslaviti rođendane i druge važne događaje Vaše dece.

Unutrašnji deo igraonice prostire se na dva nivoa i opremljen je brojnim sadržajima za igru i avanturu mališana svih uzrasta. Za naše najmlađe drugare, tu je mekana soba koja je opremljena sadržajima u skladu sa njihovim uzrastom. Svim avanturistima na raspolaganju je veliki 3D lavirint koji sadrži mnoštvo zanimljivih prepreka, bazen sa lopticama, tobogane.

Omiljeni deo naše igraonice svakako je dečija diskoteka u kojoj svi mališani imaju priliku da igraju i pevaju, uz omiljene hitove za sve uzraste. Takođe, svim ljubiteljima muzike na raspolaganju je veliki klavir na kome mogu da pokažu svoje muzičko umeće.

Sa prvim zracima sunca i tokom toplih dana, mališanima je na raspolaganju igraonica na otvorenom, smeštena u našem komfornom dvorištu. Za dobru igru i zabavu, tu su zamak na naduvavanje, klackalice, ljuljaške, tobogani, trambolina, kao i golovi za mali fudbal za sve ljubitelje sporta. Takođe, u okviru igraonice i dvorišta, nalazi se poseban prostor za roditelje, gde mogu da se opuste i sačekaju svoje mališane da završe sa igrom.

Igraonica Mačkice nudi Vam mogućnost proslave rođendana i drugih važniih događaja koje će Vaš mališan dugo pamtiti. Naš rođendanski kutak koji je opremljen najlepšim stolicama i oslikanim zidovima, upotpuniće proslavu iz snova. Uz vedre animatore, svečanu atmosferu, razne animacije, kao i dečiju diskoteku, mališani će uživati u svakom sekundu proslave.

Komentari

Ostavite odgovor