Rođendaonica Mi-Mi Land

Rođendaonica Mi-Mi Land

Podaci

Vodovodska 175e Čukarica , Beograd 061/145 65 88 https://www.mimiland.rs jelenaaleksic2017@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
14:00
21:00
14:00
21:00
14:00
21:00
14:00
21:00
14:00
21:00
10:00
21:30
10:00
21:30

O kompaniji

Igranje je jedan od najvažnijih dečjih „poslova“, a na nama odraslima je da im pružimo mogućnost da u tom poslu i uživaju. Tačno je da to često mogu i kod kuće, ali zar ne bi bilo divno da to rade u prostoru koji je opremljen specijalno za njih i u skladu sa njihovim potrebama?

Dečija rođendaonica Mi-Mi Land je pravo mesto, kako za svakodnevnu igru vaših mališana, tako i za proslavu njihovih najlepših dana – rođendana.

 

Dečija igraonica i rođendaonica Mi Mi Land Beograd

 

„Dečije igre nisu samo igre, nego ih treba smatrati ozbiljnom dečjom delatnošću“, rekao je davnih dana veliki francuski mislilac, moralista, političar, mislilac i književnik, Sen Mišel de Montenj i zato smo mi poželeli da deci obezbedimo najbolji mogući „poslovni prostor“.

 

Nalazimo se u Žarkovu, a naš „skroman“ prostor od 240 metara kvadratnih smo uredili tako da u njemu mogu da uživaju mališani svih uzrasta. Naša želja je vrlo jednostavna, a to je da deca budu srećna. Zato ćete u našoj igraonici pronaći najrazličitije boje i igračke. Nemojte brinuti, do nas se vrlo lako dolazi iz bilo kog dela grada, a ako, ipak, niste sigurni kako da nas pronađete, slobodno nas pozovite i ljubazno osoblje će vas rado uputiti.

 

Rodjendaonica Mi Mi Land Beograd

 

 

Kod nas su dobro došli i oni malo stariji, ali samo pod uslovom da detetu, koje svako od nas ima u sebi, dozvole da se igra. Bilo da želite da dovedete dete da se igra u toku dana ili da proslavi rođendan, vrata naše male zemlje su vam uvek otvorena, a dok vaše dete uživa u igri, vi možete bezbrižno da ga posmatrate dok, recimo, pijete svoju omiljenu kafu. Želeli smo da im pružimo „privatnost“, pa smo tako kafić, odnosno „mesto za odrasle“ od igraonice odvojili staklenim zidom. Dakle, deca će biti odvojena od vas, ali opet vama „na oku“. Prostor kafića je klimatizovan, a deo za pušače smo odvojili od onog za nepušače, kako niko nikome ne bi smetao. Odvojili smo i toalete, pa tako imamo toalet za decu i toalet za odrasle. Brinemo i o mamama, pa će tako kod nas, u bebi room-u, uvek moći da presvuku i zbrinu svoje bebice.

 

USLUGE

U našoj igraonici uvek možete:

– Dovesti decu da se igraju u toku dana

– Organizovati dečiji rođendan

 

IGRAONICA

Detinjstvo je najlepši deo života, a svet mašte pruža beskrajno mnogo mogućnosti. Danas ste gusar, sutra lekar, a prekosutra ko zna. Srećom, kod nas, deca svakog dana mogu da biraju šta žele da budu. Važno je samo da uživaju i da se dobro provedu, a da bi tako i bilo, napravili smo veliki šareni prostor, u kome centralno mesto zauzima 3D lavirint. Tu su i žičara i trambolina, za sve male avanturiste, ali i bebi kutak za one najmlađe. Pobrinuli smo se da ne fali igračaka i da ponudimo sve – od igle do lokomotive, pa će tako vaša deca moći da biraju lutke, autiće, ali i kuhinjice, radionice i još mnogo toga. Imamo sasvim dovoljno prostora za igranje, druženje, ali i đuskanje i pevanje – za sve što vašu decu čini srećnom.

 

Dečija igraonica i rođendaonica Mi Mi Land Beograd

 

PROSLAVA DEČIJIH ROĐENDANA

Hajde da zajedno proslavimo najlepši dan u vašem i životu vašeg deteta. Mi imamo sve što je potrebno, a vi dovedite društvo. Imamo prostor za čak 55 mališana i 75 odraslih. Termini proslava su svakog dana, a na vama je samo da odaberete neki od njih. U cenu proslave rođendana uračunat je zakup prostora na 2,5 sata, kao i usluga konobara i šankera. Mi obezbeđujemo kompletan pribor za posluženje za decu i odrasle, kao i pozivnice i svećice. Naravno, imamo i parking, pa tako nećete imati problem prilikom ostavljanja automobila. Za klince smo pripremili najraznovrsniji sadržaj, a sigurni smo da će ih animatori, kao i umetnost crtanja po licu, oduševiti. Za proslavu prvih rođendana smo obezbedili i poseban popust od 10% jer smo posebno srećni kada, za tako važne trenutke, odaberete baš nas.

 

Rodjendaonica Mi Mi Land Beograd

 

DISKOTEKA ZA DECU

Pop, rok, rap, r’n’b… koji god žanr da vaši klinci izaberu – mi imamo najbolje pesme za đuskanje. Ukoliko odlučite da im se pridružite – podijum je vaš! Klinci i klinceze sada mogu da uživaju u specijalno opremljenom prostoru – diskoteci. Slušaće se dosta dobre muzike, mnogo će se i igrati. Naučićemo i neke super zabavne pokrete i videćemo ko je najveća „faca“ na plesnom podijumu. Sve to uz dim mašinu, UV rasvetu i profesionalne animatore, pride, koji će biti zaduženi za zabavu i crtanje po licu UV bojama koje, pogađate, svetle u mraku. Priznaćete, zvuči prezabavno. Diskoteku smo osmislili sa namerom da pružimo deci mogućnost da u potpunosti budu svoja i da, kroz igranje i uživanje, razvijaju ljubav prema plesu i muzici, a usput se i zabave i proslave svoj divan dan. A kad smo kod muzike, biće tu i dosta pevanja, jer imamo opciju i za karaoke, pa kad mali slavuji budu pustili glasiće… može i neko takmičenje da se organizuje, što da ne. Vi budite bez brige, sve je u potpunosti bezbedno i po standardima – ozvučenje je klupsko, a rasveta besprekorna. Imamo i deo za odrasle u kome možete na miru da razgovarate, ali, ako želite, i da zaigrate. Neka slavlje bude baš onakvo kakvo treba – veselo i razigrano.

 

Da rezimiramo… pobrinuli smo se da vaši klinci dobiju odličan prostor za igru, ali i za proslavu rođendana. Obezbedili smo dovoljno prostora i sve što je potrebno i to po standardima. Organizujemo radionice, dečje predstave i imamo profesionalne animatore. U prevodu, imamo sve što je potrebno i zato nas pronađite i pozovite, jer muzika koju mi najviše volimo da slušamo jeste dečija graja.

Komentari

Ostavite odgovor