Rođendaonica i igraonica Liliput

Rođendaonica i igraonica Liliput

Podaci

Dr Ivana Ribara 115a Novi Beograd , Beograd 061/533 34 60, 061/533 34 60 http://liliput.rs dusicadj.68@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
14:00
21:00
14:00
21:00
14:00
21:00
14:00
21:00
14:00
21:00
10:00
21:00
10:00
21:00

O kompaniji

Znate li šta je Liliput? Izmišljena zemlja patuljaka u koju je Guliver stigao na jednom od svojih putovanja u potrazi za pustolovinama. Upravo takvu pustolovinu, vrednu pamćenja za ceo život, priželjkujete da priredite svom detetu prilikom proslave rođendana.

 

Želite da sve bude kao iz nekog dečijeg filma, da ispunite svaku detetovu želju, ali bojite se da će vam manjkati vremena da se sasvim posvetite tome.

 

Ili možda želite da proslavite prvi rođendan vašeg mališana tako, da rodbini i prijateljima zauvek ostane u sećanju? I to iziskuje desetine sati organizacije i pripreme, a vama će na kraju ostati gomila neopranih sudova i nered u domu.

 

Nema više razloga da se opterećujete, jer upravo će Rođendaonica i igraonica Liliput vašeg mališana odvesti na putovanje iz mašte.

 

Rodjendaonica i igraonica Liluput Novi Beograd

 

O nama

 

Rođendaonica i igraonica Liliput se nalazi na dve lokacije: na Vidikovcu, na obodu Vidikovačke šume (u ulici Vidikovački venac), kao i na Novom Beogradu, u bloku 45, u starom Zanatskom centru (na šetalištu ka Savi).

 

Otvorena je među prvima u Beogradu, početkom 2004. godine, i pored svakodnevne igre za decu uzrasta do 9 godina, tu je i organizacija proslava rođendana, a sve to u prostoru koji je maksimalno osiguran za bezbednost vaših mališana.

 

Poseduje spoljnu i unutrašnju igraonicu, pa ne morate razmišljati ni o vremenskim uslovima.

 

Rodjendaonica i igraonica Liluput Novi Beograd

 

 

Igraonica iz mašte u Liliputu

 

Koliko puta ste samo želeli da izađete i popijete kafu na miru, ali niste u mogućnosti da ostavite dete, jer nema ko da ga čuva? U tome će vam definitivno pomoći Liliput, jer će se u igraonici vaš mališan toliko dobro zabaviti da ćete konačno moći da predahnete uz neko osveženje, a sve zahvaljujući devojkama koje odgovorno motre i igraju se s vašom decom. Nakon sat-dva zapitaćete se kako je moguće da vaše dete ne plače i ne doziva vas. Da vam otkrijemo tajnu – moguće je, u igraonici Liliput, gde se maštarija pretvara u stvarnost.

 

Tu je veselo i čudesno carstvo loptica, vazdušnih zamkova (džampova), valjkova, tobogana, zida za penjanje, lijana, trambolina, pokretnog mosta, crtanih junaka i drugih igračaka.

 

Igraonica funkcioniše po principu dnevne karte, čija je cena 200 dinara. Sve vrste plaćanja (bilo za rođendan ili druge usluge) možete izvršiti karticom ili čekovima, kao i preko računa firme ili gotovinom.

 

Rodjendaonica i igraonica Liluput Novi Beograd

 

Rođendanske proslave za decu do 8 godina

 

Sve proslave, pa tako i rođendanske, zatvorenog su tipa, što znači da se zakupljuje kompletan prostor, i to po ceni već od 2.500,00 din + piće ili „All inclusive“ paket već od 200€ za 35 odraslih i 30 dece.

 

U cenu su uračunate:

– pozivnice

– poklon za slavljenika

– kompletan prateći pribor za posluženje

– osoblje (devojke koje čuvaju i animiraju decu, kao i devojke koje će vas ljubazno posluživati)

– profesionalna animacija

– šminka

– mogućnost organizovanja pozorišnih predstava, mađioničara i fotografisanja

– sve vrste pića

 

Rodjendaonica i igraonica Liluput Novi Beograd

 

Bilo da dete dovodite na svakodnevnu igru ili na proslavu rođendana, Liliput će i jedno i drugo pretvoriti u najlepšu priču vašeg mališana.

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Dobro vece.Kolika je cena proslave rodjendama?Trebalo bi mi za 1.ili 2.11?

Odgovori