Pozorišna putujuća trupa Zozo

Pozorišna putujuća trupa Zozo

O kompaniji

Pozorišna putujuća trupa Zozo u okviru svoje delatnosti obavlja sledeće:
– pozorišne predstave za decu,
– radionice,
– promocije,
– profesionalne animacije,
– studio glume za decu od 3-13 godina.

Trupa „Zozo“ svoj rad ispoljava kroz pozorišne predstave, performanse, profesionalne animacije i promotivne kampanje. Učestvuje na gotovo svim organizovanim manifestacijama za decu u Srbiji i susednim državama – festivalima, sajmovima, školama, vrtićima kao i brojnim humanitarnim i promotivnim dešavanjima firmi sa kojima sarađuje od samog osnivanja.

Tim čine talentovani i kreativni mladi ljudi, kako iz pozorišnog sveta (profesionalni glumci) tako i iz drugih umetničkih sfera. Oni su saradnici u konstruktivnoj realizaciji delovanja trupe „Zozo“.

Mnogi naši nastupi su medijski propraćeni. To su, najčešće, velika, organizovana dešavanja za decu.Trupa „Zozo“ je gostovala i na dečijim festivalima u Vrbasu, Beočinu (Bebibeo leto), Čelarevu, Svilajncu, Subotici, Novom Sadu, Zlatiboru (u organizaciji turističke organzacije Zlatibora i trupe Zozo karavan „Hajde da se igramo“)kao i na otvaranju dečijeg festivala u Šapcu, festivala „Dan pokreta, plesa i igre“ u Borči, u organizaciji opštine Palilula, Letnja pozornica na Zvezdari u okviru karavana-akcije „Hajde da se igramo“, Leto na Adi- pozoriste igraliste, sa karavanom „Hajde da se igramo“ i na Dečijem Sajmu u Beogradu(sa kojim ima dugogodišnju saradnju) itd. „Zozo“ je učestvovao i na poznatom pozorišno-amaterskom festivalu „Banfi festival“, koji je organizovala, takođe, opština Palilula, i na kojem je osvojila prvo mesto.

U avgustu mesecu 2011. godine, na Adi Ciganliji, na otvorenoj sceni „Pozorište Igralište“, trupa „Zozo“ je organizovala akciju „Hajde da se igramo“. Uz prisustvo brojnih medija akciju su otvorili Ljiljana Jovčić, gradski sekretar za dečiju zaštitu, i Zoran Gajić, direktor JP „Ada Ciganlija“. Tokom jesenje i zimske sezone 2011/2012, trupa „Zozo“ je izvodila predstave na redovnom repertoaru u bioskopu „Kolosej“ u Ušću.

Kao putujuća trupa uspešno smo gostovali a i gostujemo u mnogim državnim i privatnim vrtićima i školama u Beogradu, i u drugim gradovima u Srbiji i šire.

Komentari

Ostavite odgovor