Mađioničar Aleksandar

Mađioničar Aleksandar

Podaci

Beograd 064/129 35 95, 065/288 52 93 https://madjionicar-aleksandar.com info@madjionicar-aleksandar.com
ponutosrečetpetsubned
07:00
22:00
07:00
22:00
07:00
22:00
07:00
22:00
07:00
22:00
07:00
22:00
07:00
22:00

O kompaniji

Beli golub, beli zeka, mnogo šarenih marama, karte, nestajanje… Na šta vas ovo asocira? Da, mađioničarski trikovi su zaista nešto posebno i neizostavni su deo svačijeg detinjstva.
Deca vole sve što je vezano za maštu, a magija je savršen način da ih uvedete u svet u kome je apsolutno sve moguće.

Kako izgleda prava magija, kroz posebnu vrstu rada sa decom, a ujedno i kroz zabavu i maloj i velikoj deci pokazaće mađioničar Aleksandar.

 

Madjionicar Aleksandar Beograd

 

 

Rad sa decom je prelep i inspirišuć, ali sa njima ne može da radi baš svako. Potrebno je uložiti mnogo truda, rada i nadasve ljubavi. Aleksandar nije samo mađioničar, on je i psiholog, što je odličan preduslov za rad sa najmlađima, ali je i informatičar, sportista, pisac i, pre svega, porodičan čovek i otac troje dece.
Ljubav prema mađioničarstvu je preneo i na svoje sinove, na šta je posebno ponosan, a kako su mu deca najveća životna radost, ponos i uspeh u životu, on svake godine deci širom Srbije pokloni preko 20 predstava.

U svoj posao unosi mnogo ljubavi, a za sebe kaže da ima veliko srce za decu.
Aleksandar je od svoje devete godine pasionirani zaljubljenik u mađioničarske trikove, ali za njega to nije samo posao, već stil života u koji stalno ulaže i koji nadograđuje.
Kroz dugogodišnji rad, kako sa decom, tako i sa odraslima, kreirao je mnoštvo soptvenih trikova i iluzija, a to ga je svrstalo u retke mađioničare sa ovih prostora koji to rade.
Njegov posao nikada nije gotov, uvek postoji nešto novo i nikada ne znate koji novi trik će Aleksandar izvući iz svog šešira.
Kada nekome poverite dete, jako je važno da bude u sigurnim rukama, a već kroz prvi kontakt sa Aleksandrom ćete shvatiti da niste pogrešili u izboru.

 

Madjionicar Aleksandar Beograd

USLUGE

Ukoliko želite da ulepša neki od posebnih događaja vaše dece i vas, Aleksandar i njegovi čarobni rekviziti vam stoji na raspolaganju za:

  • Predstave za decu
  • Predstave za odrasle
  • Korporativne predstave
  • Novogodišnje predstave

 

PREDSTAVE ZA DECU

Rad sa decom je najlepši posao na svetu. Pogotovo ako treba da ih zabavljate i otvorite im vrata sveta magije.
Bilo da su u pitanju rođendani, predstave u obdaništima, ili školama, deca će uživati u trikovima koje za njih priprema profesionalni mađioničar sa dugogodišnjim iskustvom.
Ono što je važno da znate, jeste da prostor nije važan. Bilo da je u pitanju ogromna hala, ili vaša dnevna soba, na vama je samo da pozovete na vreme, a sve ostalo prepustite nama.
Trikovi i predstave se prilagođavaju uzrastima, a osmesi vaše dece, na kraju dana, će vam sve reći.
Modelovanje balona, potpuno šašavi kostimi i interaktivan rad sa decom je osnova Aleksandrovog rada, a svaka njegova predstava u sebi sadrži i edukativni karakter, jer on duboko veruje da deca, kroz igru, mnogo uče.

Sve ono što ste gledali u filmovima, uključujući i golubove i zeke, Aleksandar će sa velikim zadovoljstvom pokazati vašoj deci. I ne samo to, kakvo bi to uživanje bilo, a da deca ne mogu da drže životinje u rukama? Priznaćete, svi smo kao deca maštali o golubovima i zekama koje mađioničari koriste za svoje trikove, a sada vaša deca mogu da uživaju gledajući ih i aktivno učestvujući u raznim trikovima.

Aleksandar u svim predstavama koje pripremi, koristi oko 60% svojih inovacija-trikova, što je jako važno, jer na taj način program uvek može da prilagodi određenom uzrastu.
Takođe, njegov rad se ne sastoji samo iz pukog izvođenja odavno uvežbanog programa. Baš kao što svaki nastup prilagođava određenom uzrastu, tako insistira i na interakciji. Dakle, vaši mališani će aktivno učestvovati u raznim trikovima i napraviti svoje prve mađioničarske korake.
Za svakog rođendanka, Aleksandar priprema i poseban poklon iznenađenja, kao i poklone za male pomoćnike.

 

Madjionicar Aleksandar Beograd

 

PREDSTAVE ZA ODRASLE

Naravno da magija nije rezervisana samo za decu. Na nju imaju pravo i odrasli, a predstave su podeljene po kategorijama, u odnosu na namenu i prostor u kome se odigrava sama predstava.
Pored trikova, show obiluje i kvalitetnom zabavom, ali je prisutno i dosta prefinjenog humora. Takođe, za svaku kategoriju je pripremljeno na desetine potpuno različitih predstava, a u toku svake, publiku očekuje dosta iznenađenja, što će predstavu učiniti još interesantnijom i originalnijom.

 

U ponudi su:

  • Stand up Show, u kome je akcenat na interakciji sa publikom i korišćenje vizuelno jakih rekvizita
  • Table Show, program koji se bavi animacijom gostiju po stolovima, tokom kojeg savršeno uvežbani trikovi dolaze do punog izražaja i tokom kojeg se ostvaruje prisan i blizak način komunikacije sa publikom, a tokom kojeg publika doživljava pravu magiju na svega nekoliko centimetara od njih
  • Mentalist-Magic Show, program na koji smo posebno ponosni, jer publika ostaje pod jakim utiskom dugo nakon njegovog završetka. Ukoliko ste ljubitelj čitanja misli i predviđanja, onda je ovaj program pravi izbor za vas
  • Strowlling Magic Show je posebno interesantan program. Zamislite da ste na nekom koktelu, proslavi, ili manifestaciji tog tipa. To je uvek lepo, ali nekada može biti i uštogljeno. Ovaj program se izvodi upravo na mestima gde publika stoji, a njegov cilj, između ostalog, jeste i da se, kroz interakciju, odnosno učestvovanje u samim trikovima, ljudi opuste, što kasnije dovodi do lakše poslovne komunikacije, kao i poslovnih poznanstava. Verujte, bićete fascinirani do čega sve malo magije može da dovede

KORPORATIVNE PREDSTAVE

Svi znamo da je marketing najvažniji za svaku firmu i da je uspeh, ukoliko svoj brend predstavite na pravi način, zagarantovan.
Mađioničar Aleksandar će, bez problema, svaki vaš brend, ili proizvod uvrstiti u poseban trik-iluziju, na koju apsolutno niko neće ostati ravnodušan.
Na ovaj način ćete učvrstiti već postojeće poslovne kontakte, ali ćete stvoriti i nove.
Takođe, zahvaljujući ogromnom iskustvu u saradnji sa mnogim poznatim firmama u reklamiranju njihovog proizvoda, brenda, pa i same firme, mađioničar Aleksandar bez problema može da vam pomogne i u osmišljavanju reklamne kampanje.

 

Madjionicar Aleksandar Beograd

 

NOVOGODIŠNJE PREDSTAVE

Trikovi, magija, ptice, zečevi, vesela atmosfera… ovo je samo delić onoga što vašu decu očekuje u okviru novogodišnjeg spektakla koji će, specijalno za njih, pripremiti mađioničar Aleksandar.
Zagarantovano je i puno smeha, tačnije, urnebesnog smeha, a svaki segment predstave je doveden do savršenstva.

Naravno, kakva bi to novogodišnja predstava bila da u njoj nema i Deda Mraza? Mađioničar Aleksandar sarađuje sa dva profesionalna glumca koji su angažovani kao članovi u svojim pozorištima. Deda Mrazovi su prošli strogu audiciju u sceničnosti, vizuelnom kontaktu i dikciji. Mađioničar Aleksandar insistira na potpunom profesionalizmu, jer smatra da vaša deca zaslužuju samo najbolje. Takođe, njegovi Deda Mrazovi poseduju i izuzetno kvalitetne scenske kostime, ali i pevaju i sviraju gitaru, pa će vaši mališani uživati u celokupnom doživljaju.
Deci uvek treba prirediti samo najbolje, a Nova godina jeste vreme za magiju, bajke i čaroliju.
Dozvolite da im priredimo nezaboravan spektakl koji će mađioničar Aleksandar izrežirati specijalno za njih.

 

Za koji god program da se odlučite, sigurni smo da nećete pogrešiti. Ni jedan od njih nije manje ili više kvalitetan, jer se svaki priprema posebno i dovodi do savršenstva. Mađioničar Aleksandar otvara vrata potpuno čarobnog sveta i sa zadovljstvom će vam pokazati zbog čega je to njegov životni poziv, jer on ne pokazuje trikove, već izvodi magiju!

Komentari

Ostavite odgovor