Animatori za decu Happy Trupa

Animatori za decu Happy Trupa
ponutosrečetpetsubned
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00

O kompaniji

Šta je najvažnije za jedno dete? Da bude zdravo i srećno. Isto to je najvažnije i roditeljima, a verujemo da znate da postoje razni načini da svojim mališanima izmamite osmeh na lice. Pogotovo kada dođe vreme za proslavu rođendana.

Animatori za decu Happy Trupa pružaju usluge zabavno-edukativnog programa za decu uzrasta od 3-13 godina.

 

Animatori za decu Happy Trupa Beograd

 

Bićemo u potpunosti iskreni. Želeli smo da se bavimo najlepšim poslom na svetu, a ima li čega lepšeg od osmeha na dečijim licima? Ako nas pitate – nema. Za nas ne postoji ništa inspirativnije nego učestvovati u stvaranju sreće najmlađih i omogućiti im da rastu u pametne, dobre i zadovoljne ljude. Taj posao počinje još u ranom detinjstvu, a mi smo odabrali animaciju, kao svojevrstan način i doprinos ovom velikom i najvažnijem zadatku sa kojim se roditelji suočavaju.
Formirali smo tim najboljih dečijih animatora sa višegodišnjim iskustvom i počeli da kreiramo bajke. Kroz igru i razgovor, ne samo da se sa decom igramo, već ih učimo i važnim stvarima, a svi znamo da deca na taj način najbolje „upijaju“ informacije.
Nalazimo se na Zvezdari i uvek možete da dođete kod nas, kako bismo vas detaljno uputili u usluge i program, ali možete da nas pozovete i telefonom i postavite sva pitanja na koja želite odgovore.
Stojimo vam na raspolaganju ukoliko imate bilo koju nedoumicu, kao i za svaki dogovor.

 

Usluge:

Animatori za decu Happy Trupa pružaju sledeće usluge:

– Animatori za dečije rođendane
– Animatori za druge manifestacije

 

Animatori za decu Happy Trupa Beograd

 

Animatori za dečije rođendane i druge manifestacije

Deca obožavaju bajke, crtane filmove i superheroje, a mi ćemo im omogućiti da na njihov poseban dan postanu njihov omiljeni crtani ili animirani lik.
Iz našeg iskustva, najveću pažnju dece privlači maskembal, a kako i ne bi, kada se na njemu skupe prineze, prinčevi, Petar Pan, Zvončica, Snežana, Pepeljuga, Uspavana lepotica, Ariel, a dođe čak i klovn. Pa kad svi zajedno zapevaju, zaigraju i krenu da se igraju, dobijate eksploziju sreće i radosti na dečijim licima, a verujemo da vam je to jedino i bitno.
Kroz tročasovni program, animiramo vaše mališane uzrasta od 3-13 godina, sa ili bez kostima, kroz igru, razgovor i zabavno-edukativne predstave. Interakcija sa njima se podrazumeva, pa tako deca sve vreme aktivno učestvuju u programu. Ima tu i crtanja i pevanja i bojenja, podosta balona, ali najviše osmeha.
Svako dete može da odabere kostim po svojoj želji i uživaće u lutkarskoj predstavi „Snežana i sedam patuljaka“, „Mala sirena“, kao i našoj autorskoj predstavi „Nevaljali dečak“.
Cilj nam je da, kroz kostime, oživimo omiljene bajke vaših mališana, a da predstave prati adekvatan odabir igara, pa ćemo se tako igrati muzičku igru uz koreografiju, imamo i sportske igre, ali i neke takmičarske. Naravno, sve igre su prilagođene uzrastu i interesovanju dece.
Ono što mi zapravo radimo jeste da deci pravimo sopstvenu bajku i najlepše doživljaje. Ako neko to zaslužuje, onda su to deca!

*Napomena

Animacije se rade sa i bez kostima, u odnosu na vaše i želje mališana.

Komentari

Ostavite odgovor