Vrtić Dečiji Osmeh

Vrtić Dečiji Osmeh

Podaci

Vojvođanska 448A Surčin , Beograd 065/200 78 78 http://www.decijiosmeh.rs vrtic.decijiosmeh@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
07:00
18:00
07:00
18:00
07:00
18:00
07:00
18:00
07:00
18:00
07:00
18:00
Ne
Radi

O kompaniji

Mi smo tu jer Vaši mališani zaslužuju samo najbolje! Na teritoriji opštine Surčin, kao i na novoj lokaciji u naselju Altina, u prelepo uređenom prostoru, nalaze se dva dečija vrtića. Sa zadovoljstvom smo tu da u naš kolektiv primimo decu svih uzrasta, i priuštimo im svu negu i veoma kvalitetno provedeno vreme kod nas.

Stojimo Vam na raspolaganju svakim danom, osim nedelje, od 07 do 18h.

O NAMA
Nalazimo se u prelepo uređenom okruženju na teritoriji opštine Surčin. Na površini od 350 metara kvadratnih, nalazi se prostor koji je opremljen u skladu sa svim bezbedonosnim, higijensko-sanitarnim propisima i prilagođen boravku dece različitih uzrasta, kojima želimo priuštiti povoljno okruženje za druženje, sticanje prvih znanja o svetu oko nas, kao i razvoju psiho motoričkih sposobnosti.

Zapošljavamo visoko obrazovani kadar, sa iskustvom u radu sa decom. Svi smo maksimalno posvećeni njima i sve se prilagođava njihovom uzrastu i individualnim potrebama. Deca su u svakom trenutku pod budnim oko brižnih vaspitača, koji neće dozvoliti da se bilo ko od njih oseti odbačenim. U našem timu nalazi se i diplomirani defektolog – logoped, koji redovno radi sa decom.

ŠTA VAŠE DETE MOŽE OČEKIVATI KOD NAS?
Pre svega, organizovani sistem rada i metodologije sticanja prvih znanja, sve to kroz zanimljive aktivnosti i igru sa drugarima, koja se odvija u grupama: jasle, vrtić i predškolci. Naše dvorište ispunjeno je penjalicama, ljuljaškama i sličnim sadržajima, primamljivim deci. Deca svakodnevno dobijaju tri obroka, definisanih od strane nutricioniste: doručak, ručak i večeru. U letnjem periodu, obezbeđen im je bazen i celodnevni boravak u prirodi, u dvorištu od 20 ari, koje je uređeno i prilagođeno dečjem uzrastu.

Pored toga, redovno organizujemo kreativne radionice u malim grupama, zatim školicu engleskog, časove baleta.

Sa zadovoljstvom smo tu da, koriščenjem najsavremenijih didaktičkih sredstava, predškolce pripremimo za sve ono što ih očekuje sa polaskom u prvi razred.

Upis vršimo tokom čitave godine. Dobrodošli!

Komentari

Ostavite odgovor