Vrtić Kreativna Kockica

Vrtić Kreativna Kockica

Podaci

Vidikovački Venac 70 Rakovica , Beograd 011/233 60 76
064/159 45 11
http://www.vrticvidikovac.com kreativnakockica@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
07:00
19:00
07:00
19:00
07:00
19:00
07:00
19:00
07:00
19:00
07:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Naša „Kreativna Kockica” smeštena je na Vidikovačkom vencu, u prelepom ambijentu kuće, sa prostranim dvorištem, daleko od gužve i buke saobraćaja. Raspolažemo sa 260m2 luksuzno i bezbedno opremljenog prostora, posebno prilagođenog potrebama i interesovanjima dece.

Naš zadatak je da vam pomognemo u podizanju, vaspitavanju, obrazovanju i socijalizaciji dece, kao i da vašoj deci obezbedimo povoljnu društvenu sredinu u kojoj će imati maksimalnu slobodu za ispoljavanje talenata i razvijanje kreativnosti. Naš cilj je da omogućimo deci da imaju srećno detinjstvo, da se druže sa svojim vršnjacima, da steknu prave prijatelje, da se učeći kroz igru osećaju sigurnim i voljenim.

U „Kreativnoj Kockici“ radi profesionalan i posvećen kadar sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti rada sa decom, koji pažljivo planira sadržajan i kvalitetan program. Vaspitači imaju individualan pristup svakom detetu, a posebna prednost našeg vrtića je što se vaspitno-obrazovni rad planira i realizuje u malim grupama. Na nivou ustanove, zastupljen je timski rad i međusobno uvažavanje i poštovanje na svim relacijama. Uvek ćemo rado odgovoriti na sva vaša pitanja, dileme i sugestije. Takođe, svaka kritika i primedba su dragocene, jer nam je u interesu da se kontinuirano usavršavamo i aktivno sarađujemo sa vama, u cilju što srećnijeg i uspešnijeg odrastanja naših mališana.

Pored vaspitno-obrazovnog rada sa decom, naše usluge obuhvataju i organizaciju rođendana, večernjih zabava i prenoćište dece vikendom u vrtiću, kao i raznovrsne izlete.

Biće nam zadovoljstvo da nas posetite i upoznate novo mesto za srećno i bezbrižno odrastanje vaše dece!

Komentari

Ostavite odgovor