Vrtić Iskra

Vrtić Iskra

Podaci

Bulevar JNA 9 (Paunov Breg) Voždovac , Beograd 011/394 32 76
064/969 34 04
https://puiskra.rs info@puiskra.rs
ponutosrečetpetsubned
06:30
18:00
06:30
18:00
06:30
18:00
06:30
18:00
06:30
18:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Na Paunovom bregu, u prelepom ambijentu, nalazi se vrtić Iskra.
Iskra je prijatno mesto gde će se Vaše dete osećati sigurno i prihvaćeno, a istovremeno i nezavisno, da kroz osnovne i dodatne aktivnosti razvije svoje potencijale do maksimuma.
U radu sa decom, opredeljeni smo za primenu modela A koje gravitira otvorenom sistemu vaspitanja i akcionom razvijanju programa zavisno od interesovanja dece. Vaspitači i deca naše ustanove imaju slobodu da se u radu vode tematskim planiranjem u zavisnosti od njihovih afiniteta. Tematsko planiranje zasnovano je na uvažavaju interesovanja i potreba dece. Naš zadatak je da deci obezbedimo povoljnu društvenu sredinu sa svim uslovima i podsticajima za razvoj bogatih, raznovrsnih i osmišljenih aktivnosti. Naš cilj je da Vaše dete bude zadovoljno i srećno, da stekne prave prijatelje, da nauči da voli ljude i prirodu, da uči kroz igru, a da se igrajući oseća sigurnim i voljenim. Deci je data sloboda da biraju i rade sa materijalima sa kojima žele onoliko dugo koliko ih to zanima, a zatim ih vraćaju kada završe sa njima, što podstiče red i osećaj za zajedništvo.
Vrtic Iskra Banjica Beograd
Naše okruženje za učenje je unapređeno dvorištem, tako da je dečije istraživanje stvarnog sveta olakšano kroz kretanje i aktivnosti koje se odvijaju van sobe vrtića. Održavamo stvarni svet na taj način što imamo različite uzrasne grupe koje sarađuju međusobno. Mlađa deca mogu da posmatraju i uče od starije dece koja se ponašaju kao vaspitači i na taj način stiču samopouzdanje. Radna soba postaje okruženje gde dete napreduje kroz posmatranja i saradnju. Razmena ideja i zajednički rad uči ih značajnim veštinama komunikacije i prilagođavanja.
Naši programi osluškuju potrebe dece i roditelja, prepoznaju potencijale i podstiču interesovanja najmlađih sa ciljem da ih pripreme i osposobe za svet odraslih. Želimo da kroz dobru komunikaciju i otvorene odnose razvijemo sve dečije kapacitete kako fizičke i intelektualne, tako i psihomotoričke, da ostvarimo sa njima poseban odnos uzajamnog poverenja, poštovanja, podrške i ljubavi.
Vrtic Iskra Banjica Beograd

Prednosti našeg vrtića

* rad u malim grupama – optimalan broj dece u jednoj grupi omogućava kvalitetan rad sa celom grupom
* individualni pristup svakom detetu – svako dete je posebno i mi činimo da se tako i oseća
* obrazovni kadar – tim koji će opravdati Vaše poverenje potkovan je mladim, obrazovanim i entuzijastičnim kadrom
* savršeno isplaniran dan – kroz detaljan plan realizujemo brojne aktivnosti i podstičemo sve aspekte razvoja
* dodatne aktivnosti – školica stranog jezika, sport, ples, folklor, gluma, muzičko
* uključivanje roditelja u rad vrtića – roditelji kao naši partneri uključeni su u rad kroz radionicu i gostovanja
* jednodnevni izleti i putovanja – posete pozorišta, bioskopa, muzeja i mnogih drugih kulturnih znamenitosti i interesantnih sadržaja
* stručno usavršavanje – naši zaposleni vredno i predano rade na svom stručnom usavršavanju, željni novih saznanja i tehnika rada
Naša osnovna ideja je da srećna i zadovoljna deca u životu postaju samouvereni, nezavisni ljudi koji čvrsto stoje na svojim nogama i u svetu odraslih postižu više od ostalih.
Važan resurs naše Ustanove je i dvorište koje  predstavlja podsticajnu sredinu za igru, učenje i razvoj  dece. Zadovoljava detetovu prirodnu potrebu za igrom i kretanjem, istraživanjem stvarnog sveta oko sebe koje se organizuje kroz različite aktivnosti van sobe vrtića.
Pratite nas na Instagramu @puiskra

Komentari

Ostavite odgovor