Vrtić Kuća Veverica

Vrtić Kuća Veverica

Podaci

Makarijeva 1a Voždovac , Beograd 011/420 20 82
064/002 29 90, 064/029 02 02
https://www.vrtickucaveverica.rs vrtickucaveverica@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
06:00
18:00
06:00
18:00
06:00
18:00
06:00
18:00
06:00
18:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Koliko je za odrastanje važan odlazak u vrtić, još od najranijeg detinjstva, zna svaki roditelj. I ponekad je teško odvojiti se od deteta, jer biste s njim provodili ne 24, nego 25 sati, ali zbog dobrobiti deteta moramo duboko udahnuti i preseći.

 

Biti mama i tata je uloga koja Vam je promenila čitav život. Jutra, dane, noći, slobodno vreme…sve. Ali isto tako je jedna od najlepših uloga, ma koliko bila zahtevna i odgovorna. I sigurno ste baš Vi ti koji ste najbolji roditelj na svetu, pa Vam je izuzetno teško prepustiti dete tuđim rukama, ali i za to postoji rešenje.

 

Kako Vam zvuči naziv Kuća veverica? Primamljivo, zar ne? Simpatično, provereno, nežno, razdragano, srećno… E, pa, baš sve to i jeste Vrtić Kuća veverica – nova predškolska ustanova za decu svih uzrasta; jaslenog, vrtićkog i predškolskog.

 

Vrtic Kuca Veverica Banjica Beograd

 

IGRA KAO INSPIRACIJA I ZDRAVO RAZVIJANJE DETETA

Prostor za najmlađe opremljen je luksuzno i savremeno, a ono što je najvažnije, Vaše dete će moći da slobodno istražuje, igra se i uči. Poželeće da ne napušta ovaj svet mašte, gde će kroz zabavu sticati nove veštine i znanje.

 

PROSTORIJE PRILAGOĐENE UZRASTU I MESTA ZA ODMOR

Vrtić Kuća Veverica prostire se na 500 m2 i poseduje četiri vaspitne sobe koje su opremljene u skladu sa uzrastom dece, njihovim potrebama i razvojnim mogućnostima.

Za one najmlađe tu je mirna terasa, zaštićena od pogleda i buke radi njihove nesmetane igre. Ona je za potrebe dece opremljena mekom podlogom, podsticajnim igračkama koje pospešuju kretanje dece (tobogan, guralica, lopte i sl.), istraživačkim setovima i tablom za razvoj sitne motorike i logike.

Starija deca boraviće u prelepom dvorištu koje se prostire na 700m2, gde će moći sami da kreiraju svoju igru. Dvorište je uređeno i opremljeno potrebnim rekvizitima za pravilan razvoj deteta. U najmirnijem delu dvorišta nalazi se učionica na otvorenom, gde deca takođe mogu i da odmaraju pod hladom krošnji.

 

Vrtic Kuca Veverica Banjica Beograd

 

 

TIM STRUČNJAKA BRINE O VAŠIM MALIŠANIMA

Vaspitni kadar čine: medicinske sestre-vaspitači, vaspitači, pedagog, logoped i stručni saradnici iz različitih oblasti (ekologije, umetnosti, sporta…).

Poslove prevencije zdravlja obavljaju: medicinska sestra na preventivi (pedijatrijska sestra), stomatolog i pedijatar.

 

PAŽLJIVO ODABRANA ISHRANA – 4 OBROKA SVAKOG DANA

U vrtiću Kuća Veverica vrlo se vodi računa o ishrani dece. Najvažnije je da obroci imaju potrebne nutritivne vrednosti koje su dobro izbalansirane. Obroke propisuje nutricionista, a oni obuhvataju:

  • doručak
  • užina
  • ručak
  • užina

Deci je obezbeđena voda, koja je po svojim karakteristikama vrhunskog kvaliteta i nije potrebno prokuvavanje, čak ni za odojčad.

 

DECA ĆE STEĆI NAVIKE OD MALIH NOGU

Od velikog je značaja da deca prihvate zdrave navike već u najranijem uzrastu. Jednom stečene navike teško se menjaju kasnije i zbog toga se u vrtiću Kuća Veverica posebna pažnja posvećuje postepenom usvajanju znanja. Lepo ponašanje prema drugima, maniri, pažnja prema životinjama i briga o životnoj sredini su neizostavni.

Higijena u vrtiću je na najvišem nivou, a sredstva koja se koriste potpuno su bezbedna za decu, jer su ekološka.

 

Vrtic Kuca Veverica Banjica Beograd

 

DIGITALNO OBRAZOVANJE DECE

Popularne platforme u 21. veku često znaju doneti više štete nego koristi, pa je i te kako potrebno posvetiti se mališanima i naučiti ih da razlikuju dobro od lošeg. Istina je da su mobilni telefoni, laptopovi i razni uređaji potpuno okupirali sve uzraste, i što se brže pomirite s tim, biće vam lakše. Ali ni oko toga se ne morate previše zamarati, zato što vrtić Kuća veverica uči decu pozitivnim načinima korišćenja digitalnih sredstava.

 

Stvari koje će dete naučiti u vrtiću ostaju za ceo život. I to je jedino što uvek treba da imate u vidu kada se dvoumite oko toga da li da ga čuvaju bake i deke ili dadilje.

 

Društveno okruženje koje dete ima u vrtiću, a to su njegovi vršnjaci, pomoći će mu da kasnije izgradi sopstvenu ličnost. Zato su roditelji i vrtić dobitna kombinacija u razvoju i odrastanju svakog mališana, a Kuća veverica nepogrešiv izbor za Vaše najveće blago.

Komentari

Ostavite odgovor