Predškolska ustanova Dolina Čuda

Predškolska ustanova Dolina Čuda

Podaci

Jove Ilića 127 Voždovac , Beograd 064/068 77 99 https://www.vrticdolinacuda.rs dolinacuda7@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
07:00
18:00
07:00
18:00
07:00
18:00
07:00
18:00
07:00
18:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Predškolska ustanova Dolina Čuda – Mesto gde deca otkrivaju čaroliju učenja

Dolina Čuda je vodeća predškolska ustanova u našem gradu, koja pruža deci priliku da istraže, uče i rastu u okruženju ispunjenom ljubavlju i podrškom. Sa svojim inovativnim pristupom obrazovanju, Dolina Čuda je postala prava oaza za decu uzrasta od 1 do 6 godina, pružajući im ne samo kvalitetnu brigu i negu, već i bogatstvo edukativnih iskustava.

 

Naša vizija – Razvijanje potencijala kroz igru i učenje

U Dolini Čuda verujemo da je igra ključni element u razvoju deteta. Kroz razne igre i aktivnosti, deca imaju priliku da istražuju svet oko sebe, razvijaju kreativnost, motoričke veštine i socijalne veštine. Naša posvećena ekipa stručnjaka prati svako dete, pružajući individualizovan pristup i podršku u njihovom ličnom razvoju.

 

Predskolska ustanova Dolina Čuda Beograd

 

Sigurno i inspirativno okruženje – Naša prednost

Dolina Čuda je dizajnirana da pruži deci sigurno i inspirativno okruženje za učenje. Naš prostor je pažljivo osmišljen, sa raznim tematskim sobama i kucima za igru, koji podstiču razvoj mašte i istraživačkog duha. Takođe, naša ustanova je opremljena najsavremenijim sigurnosnim sistemima i kvalifikovanim osobljem koje se brine o dobrobiti svakog deteta.

 

Naš tim – Stručnost i posvećenost

Naš tim je sastavljen od iskusnih stručnjaka koji su posvećeni pružanju najboljeg mogućeg obrazovanja i brige za svako dete. Svi naši vaspitači su obučeni da prepoznaju i podrže individualne potrebe svakog deteta, kako bi im pružili prilagođen program koji će podsticati njihov rast i razvoj. Takođe, redovno sarađujemo sa roditeljima, pružajući im povratne informacije o napretku deteta i podršku u njihovom roditeljskom putovanju.

 

Predskolska ustanova Dolina Čuda Beograd

 

Program – Kombinacija igre, učenja i kreativnosti

U Dolini Čuda verujemo da je najbolji način za učenje kroz igru i kreativnost. Naš program je pažljivo osmišljen kako bi deci pružio širok spektar iskustava i znanja. Kroz razne aktivnosti kao što su slikanje, muzika, fizička aktivnost, eksperimenti i priče, deca su uključena u zabavne i edukativne procese. Takođe, naš program je usmeren na razvoj jezičkih veština, matematike, prirodnih nauka i društvenih veština, pripremajući decu za sledeći korak u svom obrazovanju.

 

Vanškolske aktivnosti – Istraživanje sveta oko nas

U Dolini Čuda, vanškolske aktivnosti igraju važnu ulogu u obogaćivanju iskustva dece. Organizujemo redovne izlete, posete muzejima, parkovima i drugim lokalnim atrakcijama kako bismo deci pružili mogućnost da istraže svet oko sebe i steknu nove perspektive. Takođe, organizujemo i tematske radionice, kao što su kuvarstvo, baštovanstvo i umetnost, kako bismo podržali njihovu kreativnost i razvoj specifičnih veština.

 

Predskolska ustanova Dolina Čuda Beograd

 

Roditeljska podrška – Partnerstvo u vaspitanju

U Dolini Čuda smatramo da je partnerstvo između roditelja i vaspitača ključno za pružanje najboljeg mogućeg obrazovanja i brige za dete. Stoga, pružamo roditeljima podršku kroz redovne sastanke, radionice i otvorenu komunikaciju. Na taj način, roditelji su uključeni u proces vaspitanja i obrazovanja, i zajedno radimo na stvaranju optimalnog okruženja za rast i razvoj deteta.

 

Kontaktirajte nas i upišite svoje dete u Dolinu Čuda

Ako želite da vaše dete bude deo čarolije učenja i razvoja u Dolini Čuda, posetite našu veb stranicu https://www.vrticdolinacuda.rs/ i pronađite sve informacije o upisu i kontaktima. Naša vrata su otvorena za sva pitanja i radujemo se što ćemo biti deo vaspitanja i obrazovanja vašeg deteta. Praite nas na Instagramu – @dolina_cuda_vrtic

 

Zajedno gradimo temelje za budućnost

U Dolini Čuda, verujemo da je svako dete posebno i da svako dete zaslužuje najbolje moguće obrazovanje i brigu. Kroz naš inovativan program, sigurno okruženje i posvećen tim, pružamo deci priliku da izgrade snažne temelje za budućnost. Pridružite nam se u otkrivanju čarolije učenja i rasta u Dolini Čuda – mestu gde svako dete može biti posebno i postići svoje najveće potencijale.

Komentari

Ostavite odgovor