Vrtić na engleskom jeziku Step By Step

Vrtić na engleskom jeziku Step By Step

Podaci

Milutina Milankovića 19a Novi Beograd , Beograd 011/301 77 90
066/516 25 16, 066/516 25 26
http://www.stepbystep.rs office@stepbystep.rs
ponutosrečetpetsubned
07:30
18:00
07:30
18:00
07:30
18:00
07:30
18:00
07:30
18:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Step by Step je vrtić koji ima specifičan način učenja engleskog jezika za decu od 1 do 7 godina, u obliku celodnevnog boravka.

Prostor u kome se nalazi vrtić je apsolutno prilagođen tome da se deca osećaju vrlo prijatno, a jedna od naših prednosti je ta što se oko naše zgrade nalaze čak tri parka, pa je samim tim i slobono vreme koje deca provode napolju veoma interesantno.

Ono što nas odvaja od ostalih vrtića je to što Step by Step deci pruža mogućnost da progovore engleski kao maternji i da na engleskom jeziku mogu da izraze sve svoje veštine, znanja i osećanja. Ovaj način učenja je deci veoma brz i lak, a deca engleski brzo progovaraju jer uče kroz igru.

Male grupe su nešto što nas karakteriše, a sve u cilju toga da se svakom detetu poklanja puno pažnje. Vlasnici Step by Step-a su živeli i diplomirali pedagogiju u Kanadi, tako da se ovaj specijalan program engleskog jezika predaje po severnoameričkom sistemu. To podrazumeva razvoj društvenih, kreativnih i jezičkih veština, kroz igru, učenje, muziku i aktivnosti koje se tematski određuju jednom mesečno.

Naši učitelji nisu izabrani samo na osnovu njihovog obrazovanja i odličnog znanja engleskog jezika, već i na osnovu njihovih ličnih osobina i posvećenosti deci.

Iako je koncept Step by Step vrtića da pruži deci mogućnost da uče engleski jezik u okruženju gde je engleski jezik dominantan, ne smemo da zaboravimo da su u tako ranom dobu najvažnije veštine za razvoj deteta društvene veštine: saradnja, samokontrola, samopouzdanje, radoznalost, razumevanje i komunikacija. Učimo da delimo, slušamo pažljivo i vodimo računa jedni o drugima.

Od septembra 2014. družimo se i sa najmlađim drugarima! Jaslice u novom prostoru su opremljene i prilagođene za decu od godinu dana. Na novoj lokaciji sve je adaptirano za drugare koji će sa nama napraviti prve korake u učenju jezika.

Komentari

Ostavite odgovor