Dečiji vrtić RSD Bajka

Dečiji vrtić RSD Bajka

Podaci

Đorđa Stanojevića 14 (Belgrade Office Park) Novi Beograd , Beograd 011/227 10 29
065/397 36 21, 061/148 19 37
http://www.rsdbajka.com office@rsdbajka.com
ponutosrečetpetsubned
07:00
20:00
07:00
20:00
07:00
20:00
07:00
20:00
07:00
20:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Dečiji vrtić RSD Bajka je veriifikovana od strane Ministarstva prosvete nauke i tehnološkog razvoja. Osmišljena je kao podrška porodici i deci u osnaživanju dečijih potencijala i uloge roditelja kao ravnopravnih partnera koji učestvuju u vaspitanju i obrazovanju, kao i celokupnom psihofizičkom razvoju dece do polaska u školu. Negujemo atmosferu poverenja, međusobne saradnje, individualnog izražavanja kao i uvažavanja posebnosti i različitosti.
Osnovna delatnost podrazumeva predškolsko vaspitanje i obrazovanje, negu, ishranu i preventivno zdravstvenu zaštitu svih mališana od 6 meseci pa do polaska u školu.
Nudimo celodnevni i poludnevni boravak dece uzrasta od šest meseci do polaska u školu.

Predškolska ustanova realizuje vaspitno obrazovni rad u dva namenski građena objekta:

1. Objekat „RSD Bajka“ veličine – 420m2 – 120m2 igraonice i 260m2 zelene povšine sa pripadajućim mobilijarem. Adresa Ustanove je Đorđa Stanojevića br.14, na teritoriji Opštine Novi Beograd, broj telefona 011/227 10 29.

2. Objekat „RSD Bajka-Dečije carstvo“ površine 690m2, uključujući zelene površine, na adresi Milutina Milankovića 1ž, na teritoriji Opštine Novi Beograd.

Tim radnika u Predškolskoj Ustanovi RSD Bajka sastavljen je od medicinskih sestara-vaspitača u jaslicama i vaspitača u vrtićkim grupama, pomoćno-tehničkog osoblja.

Saradnici: psiholog, saradnik za engleski jezik, stručni saradnika za glumu, logoped, pedagog za fizičko vaspitanje.

PSIHOLOŠKO SAVETOVALIŠTE
Pružanje individualne psihološke pomoći roditeljima dece koja pohađaju vrtić.

Logoped u vrtiću
Logoped u vrtiću vrši redovno testiranje govorno-jezičkog razvoja dece. Testiranje se sprovodi kvartalno – u septembru, decembru, martu i junu mesecu.
Deca vrtićkog uzrasta se uključuju u logopedski tretman na osnovu rezultata dobijenih na testovima koji mere nivo razvoja govornih i jezičkih sposobnosti.
Deca jaslenog uzrasta bivaju uključena u tretman na osnovu anamnestičkih podataka dobijenih od roditelja i vaspitača koji potvrđuju kašnjenje u razvoju govora i jezika.
Logopedski tretman se sprovodi uz saglasnost roditelja.

Komentari

Ostavite odgovor

13 komentara

Godine rada iza vas govore vise od svake reci!

Odgovori

Gledajucina vasem sajtu sta radite sa decom stvarno sam zadivljena ,jer moja su deca bila u vrticu gde nisu nigde izasli iz okvira zgrade.Stvarno je lepo stosvojim klijentima to pruzate jer mislim da je to velikozadovoljstvo i za roditelje a bogami i za decu ……samo napred i tako i dalje radite

Odgovori

Sa jednim od poslovnih saradnika sam bio u obilasku ovog vrtica i mogu samo da pohvalim opremljenost soba,toaleta,cistocom kuhinje i celog objekta. Sarenilo i decija graja su utisci koji su mi se urezali!

Odgovori

Radim kao fotograf u ovom objektu od prvog dana i mogu samo da pohvalim poslovnost,strucnost i inovativne ideje ,koje u njemu nastaju!

Odgovori

Nikada ranije nisam razmisljala o upisu deteta u vrtic,jer za tim nemam potrebe.Dosla sam u vas objekat u posetu prijateljici i toga dana sam resila da svoju cerkicu Lanu upisem u isti! Dete koje nikada nije uslo niti boravilo u kolektivu,u sobu je utrcalo i nijednog trenutka me nije potrazilo! Mislim da to govori vise od svake reci! :)

Odgovori

Radim godinama kao dadilja privatno i samim tim vidjala sam razne privatne i drzavne vrtice po raznim gradovima po Srbiji i Norveskoj!
Ovaj sam posetila sasvim slucajno posetila i nije licio ni na jedan nas vrtic,zapravo je jako slican vrticima u Oslu i Skandinaviji uopste!
Zaista je pravo cudo videti nesto tako napredno i poslovno u nasoj zemlji!
Samo napred!

Odgovori

Odusevljena sam uredjenjem prostora i time sto je sve u jednom nivou i ne postoji mogucnost povrede ili pada dece sa stepenica kao u nekim vrticima sto sam vidjala…
Pohvale i za namestaj koji je potpuno prilagodjen njihovoj visisni i zaobljenih ivica.Svaka cast za kompletno osoblje,takodje! Vrlo su ljubazne!

Odgovori

imala sam priliku da vidim objekat i mogu podeliti samo reci hvale. Po ulasku se oseti prijatna atmosfera, cemu doprinosi ljubazno i strucno osoblje. Koliko sam uspela da saznam, deca imaju priliku da bogate svoje znanje i iskustvo kroz mogobrojne aktivnosti, sto ukljucuje i razne posete drustvenoj sredini. Samo tako nastavite, a svima od srca toplo preporucujem ovaj vrtic, jer samo mu ime kaze kakav je u stvari…

Odgovori

Drugarica mi je jedna od vasih zaposlenih i tako sam i upoznata sa vasim radom i prostorom. Odusevio me je vas park sa zelenilom i mobilijarom koji poseduje!!! Posebna pohvala takodje za sarenilo vasih sobica i radova koji ukrasavaju zidove!!!

Odgovori

Bio sam u poseti prijatelju koji zivi u Bg-u,i odveo me je da vidim vrtic u koji idu njegovo dvoje dece.Odusevio me je,na prvom mestu,pristup koji zaposleni imaju sa svima koji udju u njihov objekat; a zatim, nacin na koji prilaze decici! svi su visoko profesionalni i jako,jako prijatni! I u jako lepim uniformama!

Odgovori

Prisustvovao sam njihovoj polugodisnjoj priredbi,u kojoj su svi malisani sa svojim vaspitacicama,nastavnicom engleskog,sporta i glume, odrzali javni cas ,svega do tada naucenog…odrzavalo se u ogromnoj unutrasnjoj igraonici ,koja se dalje pruza u spoljasnju igraonicu punu puzica,tobogana,strunjaca ,lopti i svega sto klinci obozavaju!Pravo malo carstvo za decu! Iz prilozenog se mogao videti i veliki rad sa decom jer su svi bez greske recitovali,pricali i pokazivali nauceno…vrlo brzo sam svoju cerkicu upisao u isti :)

Odgovori

U Bajci sam bila sa rodjakom cije dete ide u taj vrtic.Prelep je ,svetao pun smeha i decije graje.Kako mi rodjaka kaze a i ja sam videla da njeno dete obozava da ide u vrtic i jedva ceka petak kada se odrzava „pidzama party“
Takvih vrtica treba da bude vise.

Odgovori

Vrtic je odlican.Ja sam ga obisla kao neko ko je u toj struci dugi niz godina.Uslovi su odlicni ,rad sa decom na visokom nivou.
Samo tako nastavite sve pohvale

Odgovori