Dečiji vrtić RSD Bajka

Dečiji vrtić RSD Bajka

Podaci

Đorđa Stanojevića 14 (Belgrade Office Park) Novi Beograd , Beograd 011/227 10 29
065/397 36 21, 061/148 19 37
http://www.rsdbajka.com office@rsdbajka.com
ponutosrečetpetsubned
07:00
20:00
07:00
20:00
07:00
20:00
07:00
20:00
07:00
20:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Dečiji vrtić RSD Bajka je veriifikovana od strane Ministarstva prosvete nauke i tehnološkog razvoja. Osmišljena je kao podrška porodici i deci u osnaživanju dečijih potencijala i uloge roditelja kao ravnopravnih partnera koji učestvuju u vaspitanju i obrazovanju, kao i celokupnom psihofizičkom razvoju dece do polaska u školu. Negujemo atmosferu poverenja, međusobne saradnje, individualnog izražavanja kao i uvažavanja posebnosti i različitosti.
Osnovna delatnost podrazumeva predškolsko vaspitanje i obrazovanje, negu, ishranu i preventivno zdravstvenu zaštitu svih mališana od 6 meseci pa do polaska u školu.
Nudimo celodnevni i poludnevni boravak dece uzrasta od šest meseci do polaska u školu.

Predškolska ustanova realizuje vaspitno obrazovni rad u dva namenski građena objekta:

1. Objekat „RSD Bajka“ veličine – 420m2 – 120m2 igraonice i 260m2 zelene povšine sa pripadajućim mobilijarem. Adresa Ustanove je Đorđa Stanojevića br.14, na teritoriji Opštine Novi Beograd, broj telefona 011/227 10 29.

2. Objekat „RSD Bajka-Dečije carstvo“ površine 690m2, uključujući zelene površine, na adresi Milutina Milankovića 1ž, na teritoriji Opštine Novi Beograd.

Tim radnika u Predškolskoj Ustanovi RSD Bajka sastavljen je od medicinskih sestara-vaspitača u jaslicama i vaspitača u vrtićkim grupama, pomoćno-tehničkog osoblja.

Saradnici: psiholog, saradnik za engleski jezik, stručni saradnika za glumu, logoped, pedagog za fizičko vaspitanje.

PSIHOLOŠKO SAVETOVALIŠTE
Pružanje individualne psihološke pomoći roditeljima dece koja pohađaju vrtić.

Logoped u vrtiću
Logoped u vrtiću vrši redovno testiranje govorno-jezičkog razvoja dece. Testiranje se sprovodi kvartalno – u septembru, decembru, martu i junu mesecu.
Deca vrtićkog uzrasta se uključuju u logopedski tretman na osnovu rezultata dobijenih na testovima koji mere nivo razvoja govornih i jezičkih sposobnosti.
Deca jaslenog uzrasta bivaju uključena u tretman na osnovu anamnestičkih podataka dobijenih od roditelja i vaspitača koji potvrđuju kašnjenje u razvoju govora i jezika.
Logopedski tretman se sprovodi uz saglasnost roditelja.

Komentari

Ostavite odgovor

12 komentara

Gledajucina vasem sajtu sta radite sa decom stvarno sam zadivljena ,jer moja su deca bila u vrticu gde nisu nigde izasli iz okvira zgrade.Stvarno je lepo stosvojim klijentima to pruzate jer mislim da je to velikozadovoljstvo i za roditelje a bogami i za decu ……samo napred i tako i dalje radite

Odgovori

Sa jednim od poslovnih saradnika sam bio u obilasku ovog vrtica i mogu samo da pohvalim opremljenost soba,toaleta,cistocom kuhinje i celog objekta. Sarenilo i decija graja su utisci koji su mi se urezali!

Odgovori

Radim kao fotograf u ovom objektu od prvog dana i mogu samo da pohvalim poslovnost,strucnost i inovativne ideje ,koje u njemu nastaju!

Odgovori

Nikada ranije nisam razmisljala o upisu deteta u vrtic,jer za tim nemam potrebe.Dosla sam u vas objekat u posetu prijateljici i toga dana sam resila da svoju cerkicu Lanu upisem u isti! Dete koje nikada nije uslo niti boravilo u kolektivu,u sobu je utrcalo i nijednog trenutka me nije potrazilo! Mislim da to govori vise od svake reci! :)

Odgovori

Radim godinama kao dadilja privatno i samim tim vidjala sam razne privatne i drzavne vrtice po raznim gradovima po Srbiji i Norveskoj!
Ovaj sam posetila sasvim slucajno posetila i nije licio ni na jedan nas vrtic,zapravo je jako slican vrticima u Oslu i Skandinaviji uopste!
Zaista je pravo cudo videti nesto tako napredno i poslovno u nasoj zemlji!
Samo napred!

Odgovori

Odusevljena sam uredjenjem prostora i time sto je sve u jednom nivou i ne postoji mogucnost povrede ili pada dece sa stepenica kao u nekim vrticima sto sam vidjala…
Pohvale i za namestaj koji je potpuno prilagodjen njihovoj visisni i zaobljenih ivica.Svaka cast za kompletno osoblje,takodje! Vrlo su ljubazne!

Odgovori

imala sam priliku da vidim objekat i mogu podeliti samo reci hvale. Po ulasku se oseti prijatna atmosfera, cemu doprinosi ljubazno i strucno osoblje. Koliko sam uspela da saznam, deca imaju priliku da bogate svoje znanje i iskustvo kroz mogobrojne aktivnosti, sto ukljucuje i razne posete drustvenoj sredini. Samo tako nastavite, a svima od srca toplo preporucujem ovaj vrtic, jer samo mu ime kaze kakav je u stvari…

Odgovori

Drugarica mi je jedna od vasih zaposlenih i tako sam i upoznata sa vasim radom i prostorom. Odusevio me je vas park sa zelenilom i mobilijarom koji poseduje!!! Posebna pohvala takodje za sarenilo vasih sobica i radova koji ukrasavaju zidove!!!

Odgovori

Bio sam u poseti prijatelju koji zivi u Bg-u,i odveo me je da vidim vrtic u koji idu njegovo dvoje dece.Odusevio me je,na prvom mestu,pristup koji zaposleni imaju sa svima koji udju u njihov objekat; a zatim, nacin na koji prilaze decici! svi su visoko profesionalni i jako,jako prijatni! I u jako lepim uniformama!

Odgovori

Prisustvovao sam njihovoj polugodisnjoj priredbi,u kojoj su svi malisani sa svojim vaspitacicama,nastavnicom engleskog,sporta i glume, odrzali javni cas ,svega do tada naucenog…odrzavalo se u ogromnoj unutrasnjoj igraonici ,koja se dalje pruza u spoljasnju igraonicu punu puzica,tobogana,strunjaca ,lopti i svega sto klinci obozavaju!Pravo malo carstvo za decu! Iz prilozenog se mogao videti i veliki rad sa decom jer su svi bez greske recitovali,pricali i pokazivali nauceno…vrlo brzo sam svoju cerkicu upisao u isti :)

Odgovori

U Bajci sam bila sa rodjakom cije dete ide u taj vrtic.Prelep je ,svetao pun smeha i decije graje.Kako mi rodjaka kaze a i ja sam videla da njeno dete obozava da ide u vrtic i jedva ceka petak kada se odrzava „pidzama party“
Takvih vrtica treba da bude vise.

Odgovori

Vrtic je odlican.Ja sam ga obisla kao neko ko je u toj struci dugi niz godina.Uslovi su odlicni ,rad sa decom na visokom nivou.
Samo tako nastavite sve pohvale

Odgovori