Dečija igraonica Maštograd

Dečija igraonica Maštograd

Podaci

Peđe Milosavljevića 76A Novi Beograd , Beograd 011/228 53 18
061/180 18 01
http://www.decijaigraonicamastograd.rs office@decijaigraonicamastograd.rs
ponutosrečetpetsubned
10:00
22:00
10:00
22:00
10:00
22:00
10:00
22:00
10:00
22:00
10:00
22:00
10:00
22:00

O kompaniji

Dečija igraonica Maštograd – IGRAONICA NA OTVORENOM I U ZATVORENOM PROSTORU!

Ubrzo po osnivanju, za nas se pročulo kao za mesto odlične zabave za sve mališane, koji jedva čekaju da nas posete. Viseći most, kućica na drvetu, čarobno drvo i soba za princezu – ovo nije početak neke bajke, već samo deo onoga što Vas i Vaše mališane očekuje u našoj novoj igraonici.

O NAMA – Naše malo carstvo igre prostire se na 400 kvadrata u okviru kojeg svako dete može uživati u nekoliko različitih tematskih prostorija, sa specijalno dizajniranim sadržajem, koji Vam je dostupan svakog dana od 10-22h, u skladu sa svim bezbednosnim standardima i u potpunosti prilagođen boravku dece različitih uzrasta.

IGRAONICA – Svoj dečici na raspolaganju je nekoliko tematskih soba: soba za princeze, obojena u roze i ispunjena lutkama, kolicima i haljinama, zatim tu je soba za dečake, mali bioskop, soba za sport kao i soba za izležavanje na ogromnom krevetu. Svako dete pronaći će nešto za sebe i ludo se zabaviti.

U gradiću iz mašte postoji i 3D lavirint, tobogani, tuneli i mnogobrojnih rekviziti koji će rasplamsati avanturistički duh i želju za takmičenjem i druženjem sa ostalima. Deca su pod konstantnim nadzorom animatora, koji ih konstantno podstiču na igru, ne dozvoljavajući da se ijedno dete oseti odbačenim.

Osim organizovanja rođendana, nudimo Vam uslugu čuvanja dece starije od 3 godine.

PROSLAVA ROĐENDANA – Priuštite svojoj dečici nezaboravnu rođendansku žurku, a njihovim drugarima vrhunsku zabavu.
Odaberite neki od paketa usluga koje nudimo: Standard paket (posuđe, animatori, vatromet, konobar, služenje hrane i pića, face painting kozmetičkim, netoksičnim bojama za lice), a možete se odlučiti i za neke od VIP paketa, koji, pored Standard paketa, obuhvataju i kompletan ketering, kao i rođendansku tortu, piće za roditelje, kao i uslugu korišćenja klackalica i igrica za svu decu.

PONEŠTO I ZA RODITELJE…
Dok se Vaše dete druži sa ostalom decom i uživa u raznovrsnom sadržaju, i roditelji semo gu opustiti i zabaviti u prijatnom ambijentu lounge cafe bara ili otvorene bašte u okviru igraonice, koji raspolaže sa odvojenim delovima za pušače i nepušače, i gde su Vam na raspolaganju besplatni Wi-Fi Internet, kao i video nadzor, pomoću kojeg možete pratiti svaki pokret Vašeg mališana putem kamera, koje pokrivaju svaki deo igraonice.

Očekujemo Vas, dobrodošli!

Komentari

Ostavite odgovor