Dečija igraonica Extreme Kids

Dečija igraonica Extreme Kids

Podaci

Venizelosova 21 Stari Grad , Beograd 011/323 02 02
063/736 83 48
http://www.extremekids.rs info@extremekids.rs

O kompaniji

Dečija igraonica Extreme kids

PROSLAVA DEČIJIH ROĐENDANA U DEČIJOJ ROĐENDAONICI
EXTREME KIDS U JULU i AVGUSTU

Proslava rođendana u trajanju od 2,5 sata → 8.500,00 dinara
Proslava rođendana u trajanju od 3 sata →10.000,00 dinara

Uz ova dva paketa, na poklon slavljenik dobija kostimiranog junaka koji će zajedno sa rođendancima ulepšati proslavu Vašeg mališana kao i crtanje po licu omiljenih crtanih likova i dečijih heroja!

Prepustite organizaciju rođendana Vaših mališana našem timu animatora koji su za rođendance pripremili mnoštvo novih igara u takmičarskom duhu, dobar provod i zabavu.
Neka Vaša zamisao bude naš zadatak!

Naš Extreme centar zauzima 1200m², a za decu je odvojeno čitavih 400m².

Brigu o deci u dečijoj igraonici vodi nekoliko profesionalnih, ljubaznih vaspitačica koje će učiniti da im ni jedan trenutak ne bude dosadno, a da se roditelji mogu opustiti i pročitati novine u kafiću koji je deo ovog prostora.

Dečija igraonica-rođendaonica Extreme kids sadrži lavirint na 2 nivoa, tobogane, balon-skakalicu, veštačku stenu, bazene sa lopticama, crtaonicu i još mnogo toga što će biti sasvim dovoljno da vaši mališani potroše višak energije.
Cena ulaznice je 250 dinara.

Dečija igraonica-rođendaonica Extreme kids poseduje poseban deo gde je dozvoljeno pušenje zbog izuzetno dobre ventilacije. Prostor u dečijoj igraonici je klimatizovan.

U dečijoj igraonici Extreme kids nalazi se Internet kafe – lap topovi na uslugu, bioskop, a za roditelje koji žele da se bave oblikovanjem svog tela dok se njihova deca igraju tu je Extreme Gym – fitness i teretana.

Radno vreme: od 09 do 21h.

Komentari

Ostavite odgovor