Confetti s ljubavlju

Confetti s ljubavlju

Podaci

Jakova Galusa 94 Voždovac , Beograd 064/214 28 00, 063/252 468 https://confetti.rs confettisljubavlju@gmail.com

O kompaniji

Proslave i iznenađenja su jednostavno nešto što svi obožavamo, bilo da smo slavljenici ili samo gosti na spisku zvanica.

 

Posebne datume uvek volimo da obeležimo, pa najčešće i težimo ka tome da ih proslavimo na način koji će svi pamtiti, a najviše naši mališani. I kada pomišljamo na proslavu njihovog rođendana, odmah mislima odlutamo u neku bajkovitu priču, ispričanu s ljubavlju… Zašto onda da od važnog datuma naših najmlađih i najmilijih i ne napravimo pravu bajku?

 

Bilo da ste u pitanju Vi, Vaši mališani, porodica, prijatelji…slavlju se svi isto radujemo, pogotovo kada su tu za sve nas CONFETTI S LJUBAVLJU.

 

Confetti S Ljubavlju - Dekoracija Proslava - Animacija Dece Beograd

 

 

KO SMO MI?

„Conffeti s ljubavlju“ je porodična fima sa sedištem u Beogradu, specijalizovana za organizaciju i dekoraciju svih vrsta dečjih proslava. Kreativni i talentovani tim koji čine zaposleni u firmi uživa u svom poslu, pa će Vam se potpuno posvetiti uz dozu ljubavi i uvek drugačijih ideja.

 

 

NAŠA PONUDA

– dekoracije proslava

– dekoracije rođendana

– pinjate po želji

– poklon paketići

– izrada etiketa i ukrasa na osnovu slike…

 

Confetti S Ljubavlju - Dekoracija Proslava - Animacija Dece Beograd

 

Neka se vaša proslava dugo pamti!

 

Tim „Confetti s ljubavlju“ pretvoriće svaki rođendan u magičan događaj, a u saradnji sa partnerom „Kapetanova kuhinja“ organizuje kompletne tematske i personalizovane dekoracije i animacije po Vašoj želji.

 

Stoje Vam na raspolaganju sa svim zahtevima, tako da sami možete osmisliti  meni za rođendan Vašeg deteta (da ne zaboravimo i na odrasle), ili, ukoliko baš nemate ideju i niste sigurni šta je najbolje, možete se konsultovati sa stručnim timom.

 

Pinjate i sva druga dekoracija izrađuju se i dekorišu ručno, tako što se slede isključivo Vaše želje. Pinjate mogu biti u bilo kom obliku – najčešće su to likovi iz crtanih filmova, a mogu biti i tematske – za Noć veštica, Božić, Uskrs, Novu godinu…

 

Confetti S Ljubavlju - Dekoracija Proslava - Animacija Dece Beograd

 

Za one koji ne znaju – šta su pinjate?

 

Pinjata je igračka napravljena od papirne smese, dekorisana i ispunjena slatkišima i konfetama. Tokom slavlja razbija se ukrašenim štapom, odnosno palicom, tako da sadržaj iz nje ispadne.

 

Igra počinje tako što se pinjata okači visoko. Pusti se neka vesela pesmica, okupe se deca, stanu u red i zabava može da počne. Jedino ograničenje u kreiranju proslava i pinjata je Vaša mašta!

 

A Confetti Vam poručuju: Darujte s ljubavlju!

Komentari

Ostavite odgovor