Animacija dece Pipika

Animacija dece Pipika

O kompaniji

Dragi rođendanci,

mi smo Radionica Pipika i iz naše raznovrsne ponude za Vaše rođendane izdvajamo PINJATE, TORTE IZNENADJENJA OD KARTONA I ANIMACIJU DECE.

PINJATA je papirnata igračka, koja potiče iz Meksika i napunjena je slatkišima i sitnijim igračkicama. Pravilo igre je da se pinjata razbije palicom i da na taj način deca dođu do slatkog sadržaja. Može se razbijati otvorenih ili zavezanih očiju, ali uvek predstavlja spoj igre, zabave, smeha i snalažljivosti. Uz naše pinjate pored pomenutog sadržaja, dobijate ukrašenu palicu za razbijanje i poklon za slavljenika, koji se nalazi unutar pinjate. Izrađene u oblicima po želji kupaca, „pinjate“ mogu poprimiti oblik omiljenih dečijih likova iz crtaća, njihovih igračaka i svega drugog što ona požele. Pinjate su originalan, zanimljiv poklon, pa će i Vaš rođenadan biti upravo takav.

TORTE IZNENADJENJA se prave od kartona. Pune se slatkišima, sitnijim igračkicama, konfetama (ili zavisno od prilike, venčanje, veridba, Nova godina….novcem, nakitom, kesicama kafe, cvećem, nekim sitnijim predmetima…). Svako dete dobija po jedno parče torte, tj. kutijicu. Idealne su za proslave rođendana u vrtićima i školama. Pored standardne veličine, imamo i mini torte za veći broj dece. Kao i pinjate, jako su originalan i zanimljiv poklon. Ostavićete utisak na onoga kome ih poklonite.

Pinjate i torte iznenađenja se najviše koriste na dečijim rođendanima, ali polako i sigurno zauzimaju svoje mesto na veridbama, venčanjima, slavama, raznim manifestacijama, promocijama, seminarima. Možete ih nekom pokloniti za Dan zaljubljenih, za useljenje u stan, za rođenje deteta, krštenje ili jednostavno kad god želite nekom da izmamite osmeh i ulepšate dan.

Radionica „Pipika“ rođendancima širom Srbije pruža mogućnost da svoj rodjendan učine jedinstvenim i zabavnim. U mogućnosti smo da Vam pošaljemo „pinjatu“ ili tortu iznenđenja po Vašoj želji na Vašu kućnu adresu.

ANIMACIJA DECE kod nas podrazumeva veseo, zabavan rođendan. A to znači da će, uz iskusne animatore, veliki broj kostima, interesantnih igara (prilagođenih uzrastu i interesovanju dece), raznih kvizova, takmičenja, mnogo muzike, šminkanja, modeliranja balona, predstava, biti ludo i nezaboravno. Iz ponude posebno izdvajamo tematske rođendane, kao što su Bal princeza, Vesela džungla, Gusarska zabava, Muzički tobogan, Park avantura, Žurka čudovišta, Svemirska avantura, Viteški turnir itd. To podrazumeva da su animatori, kostimi, igre, rekviziti i scenografija u skladu sa izabranom temom.

PREDSTAVE: pored standardne animacije, imamo veliki broj predstava za decu, bilo da ih organizujete u svom domu, firmi, vrtiću ili nekom drugom mestu.

ANIMACIJA: animiramo decu na raznim manifestacijama, proslavama, promocijama.

KOSTIMI: kod nas možete da iznajmite ili kupite kostime za decu i odrasle. A posebna ponuda je iznajmljivanje kostima za sve mališane na Vašem rođendanu, po ceni od 4500 dinara.

DEKORACIJA: radimo i dekoraciju prostora za dečije rođendane.

Bili smo:
na Svetskoj nedelji dojenja 2012 u organizaciji Udruženja roditelja, vodili smo program kada su Miki i Mini Maus bili u Beogradu u organizaciji RTS-a u Delta city, na letnjim danima u Eurosalonu na sajmu, na Novogodišnjim predstavama: Institut za fiziku Beograd, Fakultet za menadžment u sportu Beograd, Grafix doo, Darcy platt doo, Sindikalna organizacija zaštitne radionice Železnice, Autotehna Avis turistička agencija, Soko Group doo, Gleter Max doo…
Pored toga, bili smo na mnogobrojnim rođendanima, kako u Vašim domovima, tako i u velikom broju igraonica.

Ako Vam se nesto od ovoga dopadne i učini zanimljivim, biće nam čast da budemo deo Vaše proslave!

Posetite nas na Facebook-u: Pinjata Pipika

Komentari

Ostavite odgovor