Brazilski Jiu Jitsu ZR Team

Brazilski Jiu Jitsu ZR Team

Podaci

Vojvode Stepe 230 Voždovac , Beograd 064/056 52 81 https://zrteamserbia.com zrteamserbia@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
20:00
21:30
18:00
19:00
20:00
21:30
18:00
19:00
20:00
21:30
10:00
11:00
Ne
Radi

O kompaniji

Svako će vam reći da je bavljenje sportom važno i uvek preporučljivo. Isto tako će vam svi reći da je jako bitno da stalno „vežbate“ i moždane vijuge.
Kombinacijom fizičkog i moždanog sporta dolazimo do savršenog balansa za organizam. Takav balans ćete dobiti treniranjem Jiu Jitsu-a.

Za učenje o ovoj drevnoj borilačkoj veštini na raspolaganju vam stoji Brazilski Jiu Jitsu ZR Team, koji će vas, osim samom sportu, čija osnova je samoodbrana, naučiti i konstruktivnom razmišljanju kroz probleme, kao i njegovoj primeni u svakodnevnom životu.

 

Brazilski jiu jitsu ZR Team Beograd

 

Šta je brazilski Jiu Jitsu?

U pitanju je samoodbrambena borilačka veština koja je, krajem prošlog veka, nastala u Brazilu. Ovaj sport, zapravo, predstavlja unapređenu verziju Japanskog džuda.
Braća Karlos i Helia Grejsija, japanski imigranti, početkom 20. veka, sa sobom u Brazil doneli jiu jitsu i džudo, a zatim su pored Japanaca, ovim veštinama počeli da podučavaju i Brazilce.
Karlos je jiu jitsu učio od Mitsuje Maede, a zatim je znanje dalje predao svom mlađem bratu Heliju.
Razvojni put jui jitsu-a, kao borilačke veštine, je dug, ali je danas moderan i, pre svega, siguran borilački sport, sa tačno određenim pravilima.
Zasniva se na bliskom kontaktu, kao i na principima ravnoteže i poluga tela za pronalaženje najboljeg rešenja i savladavanje protivnika.

 

O nama

Svetska afilacija iz Brazila ZR TIM, u Srbiji zvanično dobija predstavništvo decembra 2016. godine, a sa prvim treninzima počinje na Voždovcu 2017. godine.
Osnivač ZR TIM-a, a ujedno i glavni instruktor, je bjj braon pojas (2021) Marko Gucu. Pojas je dobio na Balaton letnjem kampu u Mađarskoj, od strane Maksa Karavalja, crnog pojasa 3. stepena i jednog od najboljih učenika Ze Radiole, koji je osnivač afilacije.
Naš tim, od samog starta, postiže odlične rezultate, kako na nacionalnom, tako i na međunarodnom nivou.
Pored toga što želimo da obučavamo dobre sportiste i borce, cilj nam je i da obrazujemo i usmeravamo decu i mlade da inkorporiraju pravu filozofiju i duh Jiu Jitsu-a.

 

Programi

Brazilski Jiu Jitsu ZR Team nudi tri vrste programa:

  • Fundamental program
  • Program „Budući šampioni“
  • No gi program

 

Brazilski jiu jitsu ZR Team Beograd

 

Fundamental program

Naša praksa je da pojedincima omogućimo da razumeju i slede zajednički skup principa koji podržavaju njihov potencijal. Sve to radimo kroz uzbudljiv proces koji podrazumeva kombinovanje instrukcija, posmatranje, praksu, odgovarajuće povratne informacije, treninge uživo i takmičenje.
Osim što doživljavaju rezultate koji prevazilaze dobitke u snazi, fleksibilnosti, fitnesu, ili veštinama samoodbrane, učenici ZR TEAM-a, ostajući iskreni prema naučenim lekcijama u praksi i primenjujući sa strunjača, doživljavaju sveukupno poboljšanje u fokusu, energiji i opštem blagostanju.
Struktura Fundamental programa ZR TIM-a sažima ogromnu raznolikost brazilskog Jiu-Jitsu-a u osnovne fundamentalne poteze kombinovane inteligentno i bezbedno, kako bi optimizovali vaše učenje.

 

Prednost pridruživanja našem FUNDAMENTAL PROGRAM-u

  • Naučite osnove brazilskog džiu-džicua
  • Povećajte fokus, energiju i koncentraciju
  • Uživajte u značajnim dobicima u ukupnom nivou fitnesa
  • Naučite ZR sistem samoodbrane
  • Povećajte samopouzdanje

 

Program „Budući šampioni“

Ukoliko želite da se istaknete u bilo kom poduhvatu, pre svega, morate da imate snažan skup vrednosti i čvrst karakter uz pomoć kojeg ćete postići svoje ciljeve. Zbog toga smo osmislili program „Budući šampioni“.
Njegov cilj je da deci uzrasta od 4 do 14 godina obezbedi okruženje koje će im omogućiti da dožive i razumeju osnovne vrednosti kao što su usresređenost, disciplina, upornost, saradnja i, nadasve, poštovanje.
Obzirom na to da je kontaktni sport, ZR TEAM brazilski Jiu-Jitsu pruža veoma izazovno, ali u potpunosti sigurno i brižno okruženje za dete, da sazri do pravog šampiona. Ishod kontinuirane prakse ZR BJJ u detinjstvu daleko prevazilazi dostignuća na strunjačama.
Naši instruktori zahtevaju disciplinu i izvrsnost, a to se često prenosi i na ponašanje deteta u školi, pa i kod kuće.
Kako bi se prilagodili studentima različitih uzrasta i nivoa veština, program za buduće šampione je podeljen u tri različite grupe:

– Mali šampioni (4-6 godina)
– Juniori (7-9 godina)
– Tinejdžeri (10-12 godina i 13-14 koji već mogu početi sa odraslom grupom)

 

Brazilski jiu jitsu ZR Team Beograd

 

Benefiti programa budućih šampiona

  • Poboljšajte socijalne veštine dece
  • Povećajte samopouzdanje
  • Bolje razumevanje postavljanja ciljeva i rad na njihovom postizanju
  • Naučite ZR sistem samoodbrane
  • Povećajte fokus, energiju i koncentraciju
  • Uživajte u značajnim dobicima u ukupnom nivou fitnesa

 

No gi program

Ovaj program je odličan i za pridošlice i za iskusne grapplere, jer i jednima i drugima nudi priliku da uživaju u iskustvu treninga bez kimona. Nedostatak gi, a time i stiska, što je ujedno i osnovna razlika, stvara posebno okruženje u kojem je kontrolu nad protivnikom mnogo teže dobiti, a izbegavanje pretnji je mnogo lakše. Ovo stvara jedinstveni scenario, koji uči učenike preciznosti dok su u prekršaju i daje im više mogućnosti da isprobaju rizičnije tehnike jer greške nisu toliko kažnjive.
ZR tim Nogi uči studente načinima borbe sa „gripom“ bez gi, kao i dodaje drugačiju perspektivu tehnikama naučenim tokom gi treninga.
Za razliku od gi treninga, skupovi pravila, koji se koriste tokom ovih sesija, su labaviji i nude belim i crnim pojasevima priliku da nauče različita držanja i podneske, koji su na gi takmičenju obično zabranjeni.

 

Beneficije no gi treninga

  • Naučite tehnike koje su generalno zabranjene na gi takmičenju (heel hook, neck crank, i mnogo toga)
  • Bolje razumevanje ugla i pritiska tokom sparinga
  • Borbeno dokazano uklanjanje ukorenjeno u grčko-rimskom i slobodnom rvanju
  • Obogatite svoje gi treninge preciznijim napadom
  • Napravite svoju nogi BJJ igru
  • Poboljšana snaga i izdržljivost

 

ZR TIM SRBIJA

U sklopu našeg tima, treninge drže:

Marko Gucu/braon pojas (početnička grupa/fundamentalni program, svi nivoi/no gi, dečija grupa/budući šampioni)
Matija Jevtić/plavi pojas (dečija grupa/budući šampioni)
Anđela Mandić/ljubičasti pojas (dečija grupa/budući šampioni)

 

Ko može da trenira jiu-jits-u?

Velika prednost ovog sporta jeste što je prilagodljiv svakom tipu osobe, bez obzira na godine, pol, iskustvo, pa čak i trenutno stanje duha i tela. Zbog svega što pruža jiu-jitsu lako postaje nezamenljivi deo svakodnevice, ali i same filozofije svojih vežbača.

 

Napomena

Pored standardnih načina, sve vrste treninga, bez problema, možete zakazati i online, putem našeg web sajta – zrteamserbia.com

Probajte i naučite kako se postaje životni šampion i zapamtite: „U điu đici nema gubitnika – ili pobediš, ili naučiš“

Komentari

Ostavite odgovor