Rentiranje i prodaja agregata za struju Fenix Igma

Rentiranje i prodaja agregata za struju Fenix Igma

Podaci

Mokrinska 1A Borča , Beograd 011/406 58 62
069/712 776, 069/712 774
http://www.fenix-igma.rs office@fenix-igma.rs
ponutosrečetpetsubned
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00

O kompaniji

Rentiranje i prodaja agregata za struju Fenix Igma – Naši preci živeli su bez struje ceo život, a mi ne možemo ni nekoliko sati! Nastane opšta pometnja, to je činjenica. Kako protiv toga ne možemo, red je da se pravilo opremimo i sprečimo neprijatnosti.

O NAMA (I NAŠIM AGREGATIMA) – Zahvaljujući godinama predanog radi i iskustva u radu sa agregatima, danas smo razvili uspešan posao koji funkcioniše ne samo na teritoriji Srbije, već i u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. U kojoj god od navedenih zemalja da se nalazite, možete nas kontaktirati za sva pitanja vezana za uslugu prodaje, servisa i popravke, kao i rentiranja dizel agregata. Ponosno ističemo da smo dugogodišnji zastupnik PRAMAC i EMSA agregata.
Svaki naš klijent može se obratiti našem menadžeru prodaje, koji će saslušati Vaš problem i na osnovu toga Vam preporučiti agregat adekvatnih performansi i snage, koji će u potpunosti odgovarati potrebama Vašeg domaćinstva i uređaja koje želite snabdeti strujom.

NAŠE USLUGE:

-PRODAJA AGREGATA, REZERVINH DELOVA I OPREME – Mobilni – pokretni, zvučno izolovani, otvoreni – za koji god tip dizel agregata da se odlučite, budite uvereni da će Vam biti isporučen pouzdan i stabilan agregat, izuzetnih performansi. Proverite zbog čega smo velikom broju klijenata prvi izbor prilikom donošenja odluke o pribavljanju kvalitetnog dizel agregata. Iznenadni nestanak struje više Vas ne može iznenaditi, jer mi smo tu! U najkraćem roku izlazimo na teren i dopremamo Vaš novi agregat, koji će naši iskusni majstori brzo montirati i staviti u pogon.

-RENTIRANJE – Za sve Vaše povremene potrebe, organizaciju nekih manifestacija na otvorenom, ili putovanja do vikendica koje nisu priključene na električnu mrežu, pozovite nas kako bismo se dogovorili o željenom terminu i vremenskom roku na koji želite rentirati neki od naših uređaja. U svakom trenutku, na raspolaganju Vam je naš stručni tim majstora, ukoliko se jave neki problemi sa funkcionisanjem aparata.

-SERVIS – Za svaki od uređaja koji su kod nas rentirani ili kupljeni, nudimo apsolutnu garanciju kvaliteta i funkcionalnosti, a u slučaju eventualnih kvarova, u najkraćem orku izlazimo na teren i vršimo servisiranje i popravke.

Komentari

Ostavite odgovor