Rolo komarnici Milan

Rolo komarnici Milan
ponutosrečetpetsubned
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00

O kompaniji

Da li imate komarnike na svojim vratima i prozorima?
Komarnici su savršena zaštita od komaraca i drugih insekata!
Omogući će vam lakše provetravanje, bolji san uz otvoren prozor ili balkonska vrata, a uštedećete i novac, jer vam brojna sredstva na bazi hemije više neće biti potrebna. Naša firma nudi izradu i ugradnju PLIŠE i ROLO KOMARNIKA – najbolja, najmodernija i najdugotrajnija zaštita za vaše prozore i vrata!

Pliše i rolo komarnici su moderni, zauzimaju malo mesta u ramu vrata ili prozora, kvalitetni i dugotrajni, najbolja i najbezbednija su ekološka zaštita od komaraca i drugih insekata. To je ono što bismo vam preporučili kao najbolje i najjednostavnje rešenje za vaša vrata i prozore. Lako se ugrađuju, i to BESPLATNO, lako se koriste, lako čiste i održavaju, a lako se čovek na bolje navikne!

Naša firma, uz rolo i pliše komarnike, nudi i standardne komarnike, one sa klasičnim ramom, fiksne ili sa šarkama. Na vama je samo da donesete odluku da poboljšate kvalitet svog života i budete zaštićeni od komaraca i drugih insekata, mi činimo sve ostalo! Odaberete koji od modela komarnika je za vas najbolji, a mi smo tu da izađemo u susret vama i vašim potrebama i ponudimo ono najbolje od nas – Rolo i pliše komarnike.

Komentari

Ostavite odgovor