PVC stolarija Petrić

PVC stolarija Petrić

Podaci

Mileševska 68 Vračar , Beograd 065/472 20 51 http://alupvcstolarijapetric.com alupvcstolarijapetric@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
Ne
Radi

O kompaniji

Koliko god da predstavlja posao, u kući je nekada neophodno promeniti vrata ili prozore. A možda odlučite i da zastaklite terasu ili promenite garažna vrata. A gde su prozori, tu su i roletne i komarnici. Ili ne, možda ipak venecijaneri, mada i trakaste zavese lepo izgledaju.
Pitanje je samo kako da odlučite i kome da se obratite.

PVC stolarija Petrić bavi se ugradnjom PVC i ALU stolarije i rado će izaći u susret svim vašim zahtevima.

 

PVC stolarija Petrić Beograd

 

Vrata, prozori, roletne, garažna vrata… sve ovo su važni delovi naših domova, a baš kao i o svemu ostalom, tako i o njima treba voditi računa. Kada je u pitanju njihova izrada i ugradnja, važno je da se za to pobrinu profesionalci. PVC stolariju Petrić čini tim ljudi koji su najstručniji u ovom poslu. Klijenti su nam važni i na kraju dana, sve što mi želimo jeste da vi budete zadovoljni. U skladu sa tim i poslujemo. Bez problema ćemo izaći u susret svim vašim zahtevima, a ono što znamo da je svima, pored kvaliteta, najvažnije jesu rokovi koje uvek poštujemo, bez izuzetka. Takođe, koristimo najkvalitetnije materijale i najsavremeniju tehniku ugradnje.
Ukoliko niste sigurni šta želite, odlučićemo zajedno. Predočićemo vam sve prednosti i mane i pomoći vam da napravite najbolji mogući izbor za vas i vaš dom. A on to i zaslužuje, jer ipak u njemu provodite najviše vremena i u njemu treba da se osećate najbolje moguće.
Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja, pa čak i ako želite samo da se konsultujete. Dovoljno je samo da nas pozovete i neko od našeg stručnog i ljubaznog osoblja će vam izaći u susret za sve što je potrebno.

Usluge

Bavimo se ugradnjom:

  • PVC stolarije
  • ALU stolarije
  • Komarnika
  • Roletni
  • Staklenih terasa (zastakljujemo terasa)
  • Garažnih vrata
  • Trakastih zavesa
  • Venecijanerima

 

PVC i ALU stolarija

Nekada nije lako napraviti pravu odluku, a mi bismo voleli da vam u tome pomognemo koliko god je to moguće i zato bismo da vas uputimo u razlike između ove dve vrste stolarije.

Pre svega, PVC nije toliko jak kao aluminijum, pa su čak i PVC okviri ojačani metalom. Ovo se odnosi i na intenzitet pritiska vetra i vodootpornih performansi, pa se tako PVC često kombinuje sa aliminijumsko – uramljenom eloksiranom bravarijom.
Takođe, sunčeva svetlost razlaže PVC, izuzev onog koji se specijalno tretira. Sa druge strane, aluminijumski prozori su na UV zračenja prirodno otporni.
Aluminijum može da se koristi kao zaštita od udara groma i antistatičkog elektriciteta, jer je dobar provodnik kod okvira vrata i prozora.
Ono što će mnogima možda biti od presudnog značaja jeste činjenica da kod PVC materijala izbor je mnogo manji u odnosu na aluminijum.
Kada su u pitanju prednosti i mane, ukoliko planirate izradu stolarije aluminijumskog profila, glavna prednost se nalazi u mehaničkim osobinama aluminijuma kao materijala. Kada su u pitanju strukturna fasada, velika zastakljena površina, ili automatska senzorna vrata, aluminijum je vrhunski izbor.
Međutim, njegov glavni nedostatak je njegova toplotna provodljivost. U prevodu, on odlično provodi toplotu, a to može da bude veliki problem ukoliko se koristi za vrata i prozore u mestima gde je temperaturna razlika između spoljašnjeg i unutrašnjeg prostora ogromna, a odvaja ih aluminijumska struktura. Ovaj problem se rešava uvođenjem takozvanih toplotnih mostova, jer je u pitanju materijal koji loše provodi temperaturu i služi da spreči prenos hladnoće sa spoljašnjih aluminijumskih profila na unutrašnju stranu.

Izbor je, naravno, na vama. Verujemo da nećete pogrešiti, a mi ćemo, budite sigurni, posao obaviti besprekorno.

 

Komarnici i roletne

Sve češće ne idu jedni bez drugih. Pored toga što štite od sunca i donekle sprečavaju ulazak toplote, štite i od neželjenih insekata u vašem domu. Naravno, pod uslovom da su spuštene, što verujemo nikome ne odgovara kao konstantno stanje. Upravo zbog toga su komarnici odlično rešenje. Sprečiće ulazak i onih najsitnijih insekata i što je najvažnije – komaraca. Ugrađujemo ih brzo i lako i neće vam predstavljati apsolutno nikakvu smetnju. Maltene će biti neprimetni. Pri ugradnji roletni koristimo najsavremeniju tehnologiju i, naravno, garantujemo kvalitet.

 

PVC stolarija Petrić Beograd

 

Staklene terase (zastakljivanje terasa)

Ovo je odlično rešenje ukoliko imate problem sa nanosima vetra, bukom i prašinom. Koristimo i PVC i ALU stolariju, na vama je samo da odaberete. Kada prostor zastaklite, moći ćete u njemu da uživate u miru, a značiće vam, kako u zimskom, tako i u letnjem periodu zbog vremenskih (ne)prilika.

 

Garažna vrata

Iako je garaža vaš prostor, neophodno je da ima vrata, iz mnogo razloga. Na raspolaganju smo vam i rado ćemo vam izaći u susret da ih napravimo po vašoj meri. Montaža je brza i jednostavna, a materijal vi birate.

 

PVC stolarija Petrić Beograd

 

Trakaste zavese i venecijaneri

Kada je reč o njihovoj upotrebi, trakaste zavese su prilično univerzalne i sveobuhvatne. Lako će se uklopiti i u privatni i u poslovni prostor. Takođe, mogu se koristiti i za pregrađivanje velikih prostorija. Lako ih je prilagoditi, kako prozorima, tako vratima, pa čak i izlozima, a možemo ih ugraditi čak i na kosa vrata i prozore koji su karakteristični za potkrovlja.
Venercijaneri su odavno prisutni u mnogim domovima, a sastoje se od vertikalnih traka koje su međusobno povezane kanapom koji ih kontroliše.
Trake venecijanera mogu biti različite debljine, što zavisi od proizvođača, kao i od veličine venecijanera. Ono što je, ipak, najvažnije, jeste da se savršeno uklapaju u svaki enterijer.

Komentari

Ostavite odgovor