ALU i PVC Stolarija Grasing

ALU i PVC Stolarija Grasing

Podaci

Vukice Mitrović 5 Vračar , Beograd 011/344 29 36
063/886 62 81, 063/886 62 82
http://www.grasing.rs grasing@eunet.rs

O kompaniji

Stolarija Grasing je firma koja se bavi proizvodnjom PVC, ALU (aluminijumske) i aluminijum-drvo stolarije. Naši kupci i partneri su naša najbolja reklama i preporuka.

PVC i ALU stolarija je dugovečna, funkcionalna u pogledu osnovnih zahteva koje treba ispunjavati, nezahtevna u pogledu održavanja, estetski doterana i ekonomična.

Stolarija Grasing – Spisak usluga koje nudimo
* Besplatan dolazak i uzimanje mera na terenu
* Demontaža stare stolarije
* Konsultacije i davanje saveta
* Proizvodnja i ugradnja stolarije
* Obrada špaletni (po sistemu „ključ u ruke“)

Stolarija Grasing – Možemo Vam ponuditi sledeće proizvode:
* PVC i ALU Prozori (proizvodnja i ugradnja PVC, aluminijumske i kombinacije aluminijum-drvo stolarije)
* Ulazna vrata
* Balkonska vrata
* Aluminijumske i PVC Roletne
* Venecijaneri
* Rolo Komarnici
* Okapnice
* Podprozorske daske

PVC stolarija izrađuje se od vrhunskih nemačkih profila „TROCAL“, nemačkih okova „SIEGENIA“ i češkog termopan stakla 4-16-4, niskoemisiono punjeno argonom, trostruko staklo.

ALU stolarija sastoji se od grčkog profila „ALUMIL“ sa ili bez termičkog mosta, okova „STUBLINA“ ili „FAPIM“ i termopan stakla 4-12-4.

Kombinacija aluminijum-drvo je svakako najekskluzivnija stolarija koju možete naći na tržištu, a drvo sa unutrašnje strane je po izboru kupca (hrast, jasen, bukva, egzotične vrste…).

Garancija na bilo koju od tri gorepomenute vrste stolarije je 10 godina, i podrazumeva garanciju na profile, okov i staklo, znači sve osim mehaničkih oštećenja.

Komentari

Ostavite odgovor

4 komentara

Postovani,
Molim za ponudu staklene nastresnice
dimenzije :3.6 x 2.55cm
Napomena:
Cena krova obuhvata čeličnu konstrukciju, Parsol Bronza staklo 4.4.1, oluk i cinkovanje.
Krovna konstrukcija se radi sa čeličnom konstrukcijom – čelične kutije 50×50, pokrivka Panpleks staklo 4.4.1 Parsol bronza
Na konstrukciju se postavljaju krovne podkape sa dihtung gumama, staklo, pokrivne podkape za gume i kape.
Konstrukcija je zaštićena antikorozivnim sredstvom. Konstrukcija se farba u osnovnu i završnu boju po želji investitora.
Stubovi 100×100 i horizontalna greda.
Uslovi plaćanja:

S postovanjem
Lj.Protic 060 3203624

Odgovori

Terasu cca 7 m duzine zastaklila bih i stabila komarnik ali da se ne gubi funkcija otvorene terade. Imate neki predlog i priblizna cena.
Srdacan pozdrav

Odgovori

inresuje me dali pravite vrata ulazna po mri meni trebaju ulazna vrata 190×90 gornja polovina da bude u staklu podeljenno po sredini. kolikaje cena.

Odgovori

Za početak bih istakao visok nivo poslovnosti ove firme tj. njenog predstavnika, Vlade – veoma profesionalan pristup poslu, tačan i odgovoran. Zastakljivanje terase na 18. spratu solitera smo ugovorili veoma brzo, a cena je, iako sam zahtevao samo najkvalitetnije elemente, a terasa je široka 6 metara, bila daleko niža od očekivane. Nakon što je Vlada uzeo mere i detaljno pregledao terasu, sutradan me je pozvao i zakazao mi ugradnju za termin 20 dana kasnije, i to u 9 ujutro. Iskreno, posle raznih iskustava sa majstorima, nisam očekivao da će ispuniti svoje obećanje. Zbog te moje predrasude su me majstori „Stolarije Grasing“ probudili 20 dana kasnije, u 9 ujutro, što je bilo više nego prijatno iznenađenje.
Ugradnja je bila posebna priča – bilo je ukupno 6 elemenata (prozora), visine od poda do plafona i širine od oko 1 metar koji teže po najmanje 30 kilograma. Kako je lift bio premali, a stepenište preusko, veoma profesionalna i ljubazna tročlana ekipa majstora je bila prinuđena da podiže okvir preko terase, kanapima, na 18. sprat. Taj poduhvat nisam želeo/mogao da posmatram… Zbog obima posla, radovi su trajali do popodnevnih sati, a, tek kada je sve završeno, majstori su seli da popiju kafu.
Oduševio sam se kada sam video kako izgleda ugrađeni klizni sistem, koji se sastoji od ukupno 6 vrata/prozora kojim je zastakljena moja terasa. Svaki element klizi bez ikakvih poteškoća/kočenja i moguće je svaki element posebno gurati na koju stranu želim. Kada se ceo sistem zatvori, terasa postaje potpuno zvučno izolovana i rashladi se bez ikakvih poteškoća pomoću klima-uređaja.

Još jednom, veliko HVALA Vladi i vrednoj ekipi „Grasing-a“, i nadam se da ćemo uskoro odraditi i ostale poslove o kojima smo razgovarali.

Sve preporuke za Grasing!

Odgovori