Aluminijumska i PVC stolarija Lukal Aluminium System

Aluminijumska i PVC stolarija Lukal Aluminium System

Podaci

Dušana Puđe 8A Rakovica , Beograd 011/233 42 31
064/658 44 94
http://www.lukal.rs info@lukal.rs

O kompaniji

Preduzeće „LUKAL Aluminium System“ je nastalo sa ciljem da svojim proizvodima i kvalitetom usluge svim klijentima poveća ugodnost življenja.
Primarne delatnosti su nam PVC i aluminijumska stolarija sa kompletnim pratećim programom koji uključuje roletne i komarnike, izrada i montaža fiksnih i pokretnih ventilirajućih fasada, aluminijumskih otirača, rolo vrata raznih oblika i namena, projektovanje, izrada i montaža letnjikovaca i staklenih bašti, kao i uređenje poslovnih I stambenih objekata uopšte.
Nismo dovoljno hrabri da kažemo da smo najbolji na tržištu i da je naše preduzeće lider u oblasti kojom se intenzivno bavimo preko 15 godina, ali naši klijenti i svi naši rezultati mogu i govore umesto nas.
Trudimo se da naš tim bude sastavljen od ljudi koji su pre svega časni i iskreni, a o profesionalnom aspektu i aspektu poznavanja posla sud možete doneti i sami.
Ukoliko Vam je potreban bilo kakav savet, mišljenje ili pomoć u oblasti rada našeg preduzeća, ne oklevajte da nas kontaktirate, a mi ćemo Vam sa zadovoljstvom izaći u susret.

Komentari

Ostavite odgovor