Farbara Inter Color 1

Farbara Inter Color 1

Podaci

Ugrinovački put 64 Zemun , Beograd 011/317 07 41
069/190 51 90
http://www.intercolor1.com

O kompaniji

BOJE
Obojite prostor najlepšim bojama! Zelena koja podstiče koncentraciju, žuta za podizanje raspoloženja ili plava za opuštanje… sigurni smo da će svaka boja koju pronađete u našim farbarama, naći svoje mesto na nekom od zidova Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Možete izmiksati neku od čak 50.000 nijansi boja Vitex, Helios Maxima ili JUB. Ukoliko ne želite eksperimentisati, možemo Vam ponuditi gotove Dulux, Cool i Signit boje. Ako želite kreirati atraktivni dizajn, izradom neke skice na zidu, ili obojiti deo nameštaja u najluđe boje, odaberite brzosušeće akrilne Happy color ili Vermis sprejeve, pogodne za sve vrste podloga.

U našoj farbari, na adresi Vojni put 462, možete kupiti i autoboje renomiranog proizvođača MOBIHEL HELIOS.

KULIR
Sve popularnija u završnoj obradi unutrašnjih i spoljašnjih zidova je i KULIR fasada. Radi se o ukrasnom malteru visokog kvaliteta, a male granulacije. Izuzetno je postojan i otporan na sve vremenske prilike. Na licu mesta pravimo kulire boja, tona i nijanse koju Vi odaberete. Radi se o pakovanjima Henkel (Ceresit) 25kg, Poli Sid 25kg i 12.5kg, Iva 5kg.

UKRASNE LAJSNE
Grubi prelaz između zida i poda/plafona možete vrlo lako ublažiti ukrasnim lajsnama iz naše bogate ponude. Raspolažemo i elementima od polistirola, koji će Vašem domu dati dozu elegancije, jer odaju utisak gipsanih elemenata koji se najčešće montiraju na plafonima.

NUDIMO VAM JOŠ I…
Lepkove za parket, kao i za stiropor – i sve to od proverenih dobavljača.
Kod nas se možete snabdeti stiroporom za izolaciju fasadnih zidova, debljina 5cm, 8cm i 10cm, ili stirodura, čija je gustina u odnosu na stiropor mnogo veća, i imamo ih u debljinama 2cm i 3cm.

Kod nas potražite i:
– gips ploče,
– građevinski lepkovi Ceresit, Isomat, Baumit,
– hidroizolacije Kema, Sika, Isomat,
– profi i hobi alat Makita, Raider, Hardy, Iskra,
– silikoni, pur-pene, šmirgle,
– vodovodni materijal,
– šrafovska roba,
– građevinska kolica.

Radimo i nedeljom, i omogućavamo plaćanje kreditnim karticama.
Posetite nas na nekoj od četiri lokacije u Beogradu, i mi ćemo omogućiti besplatnu dostavu kupljene robe na Vašu adresu.

Komentari

Ostavite odgovor