Boje i lakovi Kruna boje

Boje i lakovi Kruna boje

Podaci

Karađorđeva 49 Stari Grad , Beograd 011/328 66 68, 011/328 66 42
http://www.krunaboje.com office@krunaboje.rs

O kompaniji

Kruna boje d.o.o je generalni zastupnik i distributer boja i lakova renomiranih britanskih proizvođača Crown, MacPherson i Sandtex.
Preduzeće je nastalo u septembru 2010. godine i za cilj ima da obezbedi potpuni servis u distribuciji i prodaji boja i lakova, kao i prateće opreme za izvođenje farbarskih radova malim, srednjim i velikim preduzećima iz oblasti građevinske industrije, kao i individualnim kupcima na području Srbije i Crne Gore.

Naglašene karakteristike našeg preduzeća su kombinacija bogatog menadžerskog, distribuciono – prodajnog iskustva, ponuda inovativnih proizvoda najvišeg kvaliteta i profesionalan odnos prema svim našim klijentima.

Misija
Kruna Boje doo za cilj ima da postane prepoznatljiv i priznat distributer visokokvalitetnih boja, fasada i završnih premaza. Razvijamo vrlo jake poslovne veze sa glavnim klijentima na tržistu, tako da je deo naše vizije da budemo viđeni kao nezamenljivi partneri, a nipošto kao još jedan snabdevač robom. Mi poslujemo vrlo blisko sa svakom specijalizovanom farbarom ponaosob, da bismo zadovoljili želje i potrebe njihovih klijenata. Jedinstvenim i kvalitetnim asortimanom naših proizvoda, marketinškim idejama i sredstvima, konkurentnošću niskim cenama, utičemo na kvalitet prodaje. Pažljivim odabirom i ponudom asortimana, u saradnji sa proizvođačem, isporučujemo najinventivnje i najraznovrsnije proizvode svojim klijentima. Mi ne prodajemo samo proizvode, mi omogućavamo i nudimo totalni servis.

Servis
Vrlo važna komponenta našeg poslovanja se ne ogleda samo u našim kvalitetnim bojama, materijalima i opremi, nego i vrlo kvalitetnim servisom isporuke. Kvalitetan servis podrazumeva sledeće:

– u mogućnosti smo da klijentima obezbedimo ideje koje će da pomognu pri odabiru boja i materijala koji im najviše odgovaraju, kako po njihovoj želji i potrebi, tako i po njihovom budžetu.
– specijalno dizajniran marketinški materijal kao što su brošure, katalozi, baneri, promotivni posteri, flajeri i slično.
– mesečne vesti i obaveštenja o poslednjim trendovima, opremi, prodaji, promotivnim idejama, kreativnim rešenjima i novim de[avanjima u industriji boja i premaza.
– obezbeđen prevoz većih količina robe, kako za klijente veleprodaje, tako i za kupce u našim maloprodajnim objektima.

Široka lepeza ton karti, kompjuterski tonirane boje, fabrički gotovi tonovi, originalna pakovanja, visokoobučeni profesionalni tim i stručna tehnička podrška čini za vas život u boji lepšim.

Više informacija možete naći na jednom od naših sajtova:
www.krunaboje.com
www.bojezazidove.com

Komentari

Ostavite odgovor