Savijanje i sečenje limova Escoterm

Savijanje i sečenje limova Escoterm

Podaci

Kralja Vladislava 58 Batajnica , Beograd 011/405 58 88
063/241 589
https://www.escoterm.rs escoterm@yubc.net

O kompaniji

Godinama se uspešno bavimo poslovima vezanim za obradu lima, i pravi smo izbor za svaki Vaš problem vezan za oblasti bravarije i limarije.

SEČENJE, BUŠENJE I SAVIJANJE
Zahvaljujući investicijama u obuku i opremanje radionice, u mogućnosti smo da Vam ponudimo uslugu sečenja svih vrsta limova debljine 10mm i dužine 3000mm. Posedujemo elektromotorne makaze koje nam omogućavaju isecanje lima, kao i prokron, nerđajućih limova sa izuzetnom preciznošću, i po merama koje dostavite. Ukoliko je potrebno, na traženim mestima bušimo i probijamo rupe i pripremamo lim za dalju obradu ili montažu.
Za potrebe izrade oluka, okapnika ili veter lajsni, vršimo savijanje limova (deformacijom, oblikovanjem ili rundovanjem) na hidrauličnoj presi. Pored toga, ukoliko Vam je potrebno isecanje uglova, ne oklevajte da to poverite našim majstorima, obučenim za rad na mašinama, prilikom čega će biti odrađeno i profesionalno štelovanje ugla, kako bi se sve pripremilo za kasniju izradu različitih vrsta ormana, kutija, radnih površina i sl. Po specifikaciji kupca, koristeći bravarsku tremilicu, obavićemo sečenje čeličnih profila, flahova i cevi na željenu dužinu.
Waterjet sečenje vodenim mlazom – pomoću ove metode, moguće je seći razne metale, čelik, inox, staklo, aluminijum, granit, mermer, keramiku…

KROVNI I FASADNI PANELI i PROFILI
Krovni/fasadni paneli sve su korišćeniji prilikom opremanja eksterijera nekog objekta. Odlična je zamena za stare falcovane krovove, i svakom objektu daje moderan izgled. Pronalazi veliku primenu u građevini, prilikom izgradnje objekata kao što su proizvodni, magacinski pogoni, ali i poljoprivredni objekti. Krovni i fasadni trapezasti limovi izrađuju se od pocinkovanog i plastificiranog lima, koji se po zahtevu kupca može izraditi u određenoj boji. Takođe, isporučujemo panele od poliuretana i mineralne vune, potrebne debljine, za različite namene.

ZAVARIVANJE
Posedujemo CO2 aparate za zavarivanje, kao i TIG aparate za profesionalno zavarivanje, koji u postupku koriste volfram u intertnom gasu i koji se koriste za zavarivanje bakra, čelika, inoxa, aluminijuma i bakarnih legura. Kako bismo dobili homogeni zavareni sloj, primenjujemo rutilnu, bazičnu ili gusanu metodu, koje obezbeđuju dugotrajnost i izdržljivost materijala na mestu vara.

BRAVARSKI RADOVI
Za potrebe naših klijenata, obavljamo sve vrste bravarskih radova, počevši od izrade i ugradnje vrata i ograda, pa sve do prepravki i nadogradnji već izvedenih radova. Na Vaš poziv, izlazimo na teren, kako bismo sagledali situaciju, uzeli sve potrebne mere i saslušali Vaše zahteve, u vezi sa finalnim izgledom bravarije.

Komentari

Ostavite odgovor

3 komentara

Da li mozete da mi napravite haubu za traktor i blatobrane po merama od lima 1-1,5mm?

Odgovori

Da li mozete da napravite rostiljsku haubu ili napu koju bih koristila za otvoren kamin. Hvala na ljubaznosti

Odgovori

koliko kosta najtanji lim,da ne ridja na kisi?Da li imate uslozno savijanje lima?

Odgovori