Enterijeri Dar Granit

Enterijeri Dar Granit

Podaci

Smederevski put 20a Zvezdara , Beograd 066/925 72 20, 060/741 57 55 https://dargranit.rs dargranitbeograd@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
Ne
Radi

O kompaniji

Došlo je i to! S prolećem, bacili ste se na sređivanje doma i sada ne znate odakle da počnete?! Posla je preko glave, a vremena uvek fali… Naoružali ste se strpljenjem i do tančina zamislili kako želite da izgleda vaš novi porodični „kutak“, pa recimo da ste spremni.

 

Zašto ne biste počeli od najvažnijih prostorija u domu, a to su kupatilo i kuhinja, za koje kažu da su odraz nas samih, budući da ih najčešće koristimo i da u njima i treba najbolje da se osećamo. Za sobe je lako, komad nameštaja uvek možete promeniti, osvežiti nekom sitnicom, okrečiti, dopuniti, izbaciti ono što vam dosadi, ali…kuhinja i kupatilo ostaju tu, da kažemo, trajno.

 

Materijala je puno, ideja još više, i što više gledate i razmišljate o kombinacijama, čini vam se da sve manje znate. Koje materijale izabrati, kako uklopiti sve, kako postići željeno u prostoru koji možda i ne dozvoljava tako nešto…

 

Na to vam bez greške može odgovoriti Dar Granit, koji će se pobrinuti da sve bude baš kako ste želeli.

 

Enterijeri Dar Granit Beograd

 

 

Dugi niz godina, Dar Granit posluje kao moderna, dinamična porodična radnja, koja se bavi skladištenjem, preradom i prodajom svih vrsta prirodnog kamena.

Usmereni smo na najsavremenije mašine i profesionalce koji vam mogu pomoći u prilagođavanju različitih oblika i veličina kamena kako bi odgovarali vašim potrebama.

 

 

NAŠE USLUGE

 

– uređenje enterijera i eksterijera

– konsultacije i saveti

– garancija na radove

– rad sa arhitektama, dizajnerima kuhinja i kupatila, kao i dizajnerima enterijera.

 

Saradnja sa klijentima na prvom je mestu i svima vama kojima je potreban savet stručnjaka u cilju pronalaska najboljeg rešenja, Dar Granit će pružiti detaljnu analizu prostora i predložiti sve što bi se uklopilo u prostor koji je planiran za renoviranje.

 

Svi materijali su pregledani i ispunjavaju najviše standarde kvaliteta, a u ponudi su: mermer, granit, kvarc, travertin, oniks.

 

Enterijeri Dar Granit Beograd

 

 

OD KUHINjE DO KUPATILA

 

– kuhinjske ploče

– kupatilski enterijer

– stepenice

– klub stolovi

– obrada ivica

 

Dar Granit poštuje budžet i očekivanja klijenata, zato je pravo vreme da se uz stručnu pomoć „bacite na posao“ i, na kraju, ponosno uživate u modernom i jedinstvenom prostoru vašeg doma.

Komentari

Ostavite odgovor