Elektro materijal Elektro Vrbnik

Elektro materijal Elektro Vrbnik

Podaci

Ustanička 244D Zvezdara , Beograd 011/347 57 09, 011/286 17 24
office@elektrovrbnik.co.rs
ponutosrečetpetsubned
07:00
20:00
07:00
20:00
07:00
20:00
07:00
20:00
07:00
20:00
07:00
20:00
07:00
15:00

O kompaniji

Elektro materijal Elektro Vrbnik – Godine osluškivanja potreba tržišta i naših potrošača učinile su nas liderima u oblasti snabdevanja fizičkih i pravnih lica neophodnim elektromaterijalom. Od dozne do električnog brojila – nema toga što mi nemamo!

O NAMA – Uspešno sarađujemo sa svim fizičkim i pravnim licima koji su nam ukazali svoje poverenje, ugovarajući prodaju na veliko i malo. Proizvođači, trgovci, krajnji korisnici ili izvođači građevinskih radova – svi oni rado nam se obraćaju za sve nedoumice i konsultacije oko nabavke materijala. Ukoliko već znate šta Vam je potrebno,ili ste još uvek u nedoumici, naše ljubazno i stručno osoblje sa strpljenjem će Vas saslušati i predložiti komponente koje su Vam potrebne.

U NAŠOJ PONUDI NALAZE SE:

-elektromaterijal i rasveta

Osnova svih elektro radova je kvalitetan i funkcionalan eketromaterijal. U našem prodjanom asortimanu nalazi sve širok izbor materijala, renomiranih svetskih proizvođača. Kablovi, prekidači, utikači, provodnici, osigurači, kontaktori za jake potrošače, releji,… pouzdan materijal je pola urađenog posla.

Za što prijatniju atmosferu, predlažemo odabir nekog od naših elemenata rasvete različitih dizajna i jačina, koje će se uspešno uklopiti u svki enterijer.

-oprema za klima uređaje i rezervni delovi za grejna tela

Kod nas redovno svraćaju i serviseri klima uređaja, koji se kod nas snabdevaju konzolnim nosačima, neophodnim instalacijama, ali i za krajnje korisnike imamo dobru vest: ukoliko ste zagubili ili pokvarili daljinski upravljač od klima uređaja, kod nas možete potražiti novi, u skladu sa modelom klime.

Rezervni delovi za grejna tela, poput grejača svih dimenzija, grejača i termosatata deo su naše ponude, koje takođe možete nabaviti po veoma pristupačnim cenama.

-modularna galaneterija

Savremeni načini uređenja doma poklanjaju sve više pažnje projektovanju elektroinstalacija prilikom dizajniranja enterijera. Samim tim, elektrogalanterija sve više dobija na značaju. Iz tog razloga, nudimo Vam širok asortiman dekorativnih ramova, različitih boja i oblika. Zahvaljujući postojanju modularnog sistema, na jendom mestu sada se može naći veći broj prekidača i utičnica na jednom mestu, a da to ne izgleda natrpano. Upravo zbog toga, u našoj radnji možete pronaći i modularnu galanteriju sa do 7 modula, tj. mesta za smeštanje prkidača, utičnica, sklopki…

Biće nam drago da budemo pouzdan partner u toku Vaših elektro radova!

Komentari

Ostavite odgovor