Gipsani radovi Dan Gips

Gipsani radovi Dan Gips

Podaci

Tošin bunar 61 Zemun , Beograd 011/318 68 35
064/113 63 71
http://www.dangips.com dangipsoffice@gmail.com

O kompaniji

Gipsani radovi Dan Gips se bavi proizvodnjom, prodajom i ugradnjom dekorativnih elemenata od gipsa i idejnim rešenjima, sa različitim stilovima i kombinacijama, sa namerom da estetski ulepša i oplemeni Vaš životni ili poslovni prostor, od 1999. godine.

Kao porodična firma sa tradicijom i brojnim zadovoljnim klijentima, sa iskusnim i vrednim majstorima, svojom veštinom trudom i smislom za estetiku, Dan Gips nastoji da ulepša Vaš enterijer i pruži idejna rešenja, savete (uz pomoć arhitekte ili ideja) i planiranje prostora, kako bi vaš enterijer bio lepši i funkcionalniji.

Dan Gips, takođe, može ponuditi i izradu spuštenih plafona, pregradnih zidova, po sistemu suve gradnje, gipsanim knauf pločama, izrada kamina, oblaganje potkrovlja, oblaganje specifičnih neestetskih detalja (cevi od radijatora, kanalizacionih cevi), oblikovanje prolaza i lukova, kao i sve drugo, što se može zamisliti od gipsanih ploča.

Namena prostora nije ograničavajući faktor, naprotiv – profesionalno osmišljavanje i ostvarivanje dekoracije kuća, stanova, poslovnih prostora, ugostiteljskih objekata, pošta, banaka, ambasada, hotelskih prostora, predstavlja ovoj porodičnoj firmi pravo zadovoljstvo.

Sa dekorativnim gipsanim elementima koje proizvodi Dan Gips, kao i sa iskusnim majstorima, do savršenstva će dovesti harmoniju estetskog, upotrebnog i umetničkog spoja.

Komentari

Ostavite odgovor

3 komentara

treba ti li radnika ,iskustvo u radu rigipsa 14g u Austriji iz Republike Srpske sam,samo rigips moleraj nisam radio

Odgovori

Dobar dan. Treba da se uradi 70 m2 spustenog plafona u Meljaku. Ako imate mogucnost da to uradite molim vas da mi se javite. Pozdrav

Odgovori

Moze, samo pozovite na 0641136371 radi daljeg dogovora