Gipsani i molerski radovi Ćopić Mont

Gipsani i molerski radovi Ćopić Mont

Podaci

Beograd 060/166 82 43 copicdamir@yahoo.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
Ne
Radi

O kompaniji

Džabe sve zamisli o delimičnom ili kompletnom uređenju ili renoviranju enterijera ukoliko nemate pravog majstora koji će Vam ideju realizovati do tančina, kako ste i zamišljali.

 

Posle brojnih detaljnih proučavanja, kombinovanja na papiru, neprospavanih noći i savetovanja kako bi sve konačno leglo na svoje mesto i kako ne bi bilo prostora za izgovaranje „moglo je ovako ili onako“, potrebno je još „samo“ doći do pravih stručnjaka.

 

Gipsani i molerski radovi Copic Mont Beograd

 

 

Da se ne biste još i oko toga lomili, pravo mesto je upravo ova stranica i firma ĆOPIĆ MONT koja se bavi gipsarskim i molerskim radovima, a koju preporučuju svi kojima su transformisali prostor.

 

ZAŠTO DA VERUJETE BAŠ NAMA?

 

Poverenje se ne gradi preko noći, a firma Ćopić Mont postoji godinama i trudom i ulaganjem ga je opravdano stekla kod klijenata.

 

Prvenstveno, kvalitetni materijali su najvažnija osnova svih gipsarskih ili molerskih radova, pa je rezultat već u startu nepogrešiv, ali ništa manje nisu važne stručne ruke lica kojima ste poverili Vaš prostor.

 

 

OSIM OSNOVNIH USLUGA, TU SU I…

 

Gipsani radovi podrazumevaju:

 

– Skrivači svetla

– Pregradni zidovi

– Spušteni plafoni

– Obrada špaletni

– Toplotna i zvučna izolacija

– Amstrong plafoni

– Protivpožarni sistemi

– Dekoracije od gipsa

– Suvo malterisanje

– Obloga zida na konstrukciju

 

Gipsani i molerski radovi Copic Mont Beograd

 

 

Molerski radovi podrazumevaju i najsavremenije molerske tehnike:

 

– Sahara

– Swahili

– RustOn

– Africa

– Špatulat

– Hoblio

 

GIPS – BEZBROJ IDEJA ZA BEZBROJ MOGUĆNOSTI

 

Pomoću gipsa Vaš stan možete pretvoriti u pravu oazu u kojoj Vam nikada neće biti dosadno. Sve što ste zamislili – da osvežite, preuredite, kompletno obnovite, pokažete svoj stil i napravite jedinstven “kutak” – s gipsom nema greške.

 

Gipsani i molerski radovi Copic Mont Beograd

 

Ne samo da je veoma zahvalan kod uređenja prostora, bilo stambenog ili poslovnog, gips je neverovatno praktičan materijal, jer ne morate brinuti ni o vlaženju ni o prašini. Uz gips se vrlo lako može realizovati svaka zamisao prilikom dekorisanja prostora i zato je jedno od najboljih rešenja za funkcionalnost doma. Još kada je u rukama majstora koji njime odlično vladaju, na kraju dobijate pun pogodak – finalni izgled u kojem ćete uživati svim čulima.

Komentari

Ostavite odgovor