Građevinska firma Građevinac Sistem

Građevinska firma Građevinac Sistem

Podaci

Trg Branka Radičevića 4 Zemun , Beograd 063/740 56 08, 069/440 56 08 natasharankic@yahoo.com

O kompaniji

Građevinska firma Građevinac Sistem je neko na koga se sigurno možete osloniti, jer uspešno poslujemo još od 2006. godine. Vođeni smo još dužim iskustvom i sposobnošću visokokvalifikovanih stručnjaka, okupljenih oko delatnosti građevinarstva, inženjeringa, izdavanja i prodaje stambenih i poslovnih objekata. Vlasnik privrednog društva, Rankić Radovan, diplomirani građevinski inženjer, može to potvrditi svojom licencom br. 410385503 (od 25.12.2003. godine).

ČIME SE BAVIMO
Do sada smo, uspomoć najsavremenijih mašina i alata, izgradili i adaptirali veliki broj stambenih objekata u Beogradu, a tako planiramo i da nastavimo. Bilo da se radi o novoprojektovanom objektu, u procesu adaptacije i rekonstrukcije postojećih objekata, kvalitet radova naših profesionalaca je bez premca.

Pre svega, pažljivo pristupamo procesu inženjeringa, i sinergijom teorijskih znanja i praktičnog iskustva, dolazimo do najoptimalnijeg rešenja koje će u potpunosti zadovoljiti kriterijum klijenta i opravdati ukazano poverenje, ali i našu dobru reputaciju.

GDE NAS MOŽETE NAĆI
Najbolji dokaz našeg profesionalnog iskustva i činjenice da svaki započeti posao završavamo sa 100%-tnim uspehom, je i sedište naše firme. Naš poslovni objekat je ujedno i naš prvi poduhvat, koji je izgrađen sopstvenim sredstvima. Sedište privrednog društva nalazi se u samom centru Zemuna, u produžetku Glavne ulice, smer ka ulici Cara Dušana. Enterijer osmišljen i izgrađen u skladu sa Zakonom o planiranju i izgradnji, oivičen je spoljašnjom fasadom koju smo u potpunosti uklopili u okolnu arhitekturu starog Zemuna.

Posetite nas i uverićemo Vas u to da će objekat koji mi budemo projektovali i izgradili za Vaše potrebe, pre svega zadovoljiti sve kriterijume koje ste predvideli njegovim korišćenjem, a potom i da svojim izgledom neće odudarati niti narušavati normalno funkcionisanje okoline.

Firma „Građevinac Sistem“ uskoro počinje sa radovima u Temišvaru. Radi se o 4 posebne jedinice. Svaka stambena zgrada ima 3 sprata po 200m2 bruto, tj 3×200=600m2 po objektu. Posao je ukupno 4x600m2=2400m2 bruto. Potrebno je zainteresovanim podizvođačima da daju ponude i to:
– građevinski radovi (stavljanje pod krov)
– molersko-farbarski radovi
– instalacije (grejanje, vodovod i kanalizacija, elektroradovi)
– parketarski radovi
– keramičarski radovi
NAPOMENA: Materijal nabavlja Građevinac Sistem, ponude dati samo za rad.

Komentari

Ostavite odgovor

4 komentara

dali vam potrebno pod izvodjaci keramicari

Odgovori

Dali su vam potrebni podizvodjaci zidari tesari armiraci postavljanje behatona kamena pomocnika i.t.d.hvala

Odgovori

Dali su vam potrebni pod izvodjaci za behaton .ivicnjake

Gradjevinski sam tehnicar visoko-nisko gradnje i trenutno bez zaposlenja.Drzavljan BiH star 52 godine sa dugogodisnjim radnim iskustvom na manjim i vecim gradjevinskim objektima visoko i nisko gradnje u BiH,Crnoj Gori i Srbiji.Postoji li mogucnost zaposlenja u Vasoj firmi.

Odgovori