Građevinska firma Građevinac Sistem

Građevinska firma Građevinac Sistem

Podaci

Trg Branka Radičevića 4 Zemun , Beograd 063/740 56 08, 069/440 56 08 natasharankic@yahoo.com

O kompaniji

Građevinska firma Građevinac Sistem je neko na koga se sigurno možete osloniti, jer uspešno poslujemo još od 2006. godine. Vođeni smo još dužim iskustvom i sposobnošću visokokvalifikovanih stručnjaka, okupljenih oko delatnosti građevinarstva, inženjeringa, izdavanja i prodaje stambenih i poslovnih objekata. Vlasnik privrednog društva, Rankić Radovan, diplomirani građevinski inženjer, može to potvrditi svojom licencom br. 410385503 (od 25.12.2003. godine).

ČIME SE BAVIMO
Do sada smo, uspomoć najsavremenijih mašina i alata, izgradili i adaptirali veliki broj stambenih objekata u Beogradu, a tako planiramo i da nastavimo. Bilo da se radi o novoprojektovanom objektu, u procesu adaptacije i rekonstrukcije postojećih objekata, kvalitet radova naših profesionalaca je bez premca.

Pre svega, pažljivo pristupamo procesu inženjeringa, i sinergijom teorijskih znanja i praktičnog iskustva, dolazimo do najoptimalnijeg rešenja koje će u potpunosti zadovoljiti kriterijum klijenta i opravdati ukazano poverenje, ali i našu dobru reputaciju.

GDE NAS MOŽETE NAĆI
Najbolji dokaz našeg profesionalnog iskustva i činjenice da svaki započeti posao završavamo sa 100%-tnim uspehom, je i sedište naše firme. Naš poslovni objekat je ujedno i naš prvi poduhvat, koji je izgrađen sopstvenim sredstvima. Sedište privrednog društva nalazi se u samom centru Zemuna, u produžetku Glavne ulice, smer ka ulici Cara Dušana. Enterijer osmišljen i izgrađen u skladu sa Zakonom o planiranju i izgradnji, oivičen je spoljašnjom fasadom koju smo u potpunosti uklopili u okolnu arhitekturu starog Zemuna.

Posetite nas i uverićemo Vas u to da će objekat koji mi budemo projektovali i izgradili za Vaše potrebe, pre svega zadovoljiti sve kriterijume koje ste predvideli njegovim korišćenjem, a potom i da svojim izgledom neće odudarati niti narušavati normalno funkcionisanje okoline.

Firma „Građevinac Sistem“ uskoro počinje sa radovima u Temišvaru. Radi se o 4 posebne jedinice. Svaka stambena zgrada ima 3 sprata po 200m2 bruto, tj 3×200=600m2 po objektu. Posao je ukupno 4x600m2=2400m2 bruto. Potrebno je zainteresovanim podizvođačima da daju ponude i to:
– građevinski radovi (stavljanje pod krov)
– molersko-farbarski radovi
– instalacije (grejanje, vodovod i kanalizacija, elektroradovi)
– parketarski radovi
– keramičarski radovi
NAPOMENA: Materijal nabavlja Građevinac Sistem, ponude dati samo za rad.

Komentari

Ostavite odgovor

3 komentara

Dali su vam potrebni podizvodjaci zidari tesari armiraci postavljanje behatona kamena pomocnika i.t.d.hvala

Odgovori

Dali su vam potrebni pod izvodjaci za behaton .ivicnjake

Gradjevinski sam tehnicar visoko-nisko gradnje i trenutno bez zaposlenja.Drzavljan BiH star 52 godine sa dugogodisnjim radnim iskustvom na manjim i vecim gradjevinskim objektima visoko i nisko gradnje u BiH,Crnoj Gori i Srbiji.Postoji li mogucnost zaposlenja u Vasoj firmi.

Odgovori