Građevinska firma Vitagradnja i Bazeni

Građevinska firma Vitagradnja i Bazeni

Podaci

Aleksandra Dubčeka 68 Zemun , Beograd 011/319 38 98, 011/260 23 78
http://www.vitagradnja.co.rs vitagradnja@yahoo.co.uk

O kompaniji

BAZENI
Već deset godina smo zastupnici kompanije RP Industries Canada – svetskog lidera u proizvodnji bazena. Jedinstvena tehnika ovih bazena svojom jednostavnom i snažnom konstrukcijom garantuje trajnost i izdržljivost: čelik + beton + lajner.
Garancija na pocinkovane čelične panele je čak 30 godina, a na lajner – jednodelnu PVC foliju koja obezbeđuje nepropusnost, 10 godina. Pored toga imamo i stručni tim koji brine o redovnom servisiranju ugrađenih bazena.

PROJEKTOVANJE, GRADNJA I ZAVRŠNI RADOVI U GRAĐEVINARSTVU
Punih 20 godina vršimo projektovanje, izgradnju i rekonstrukicju objekata visokogradnje.
Izrađujemo sve vrste građevinskih projekata i izvodimo objekte iz temelja sa svim instalacijama po sistemu ključ u ruke. Uređenje enterijere i eksterijera.

Komentari

Ostavite odgovor

2 komentara

Ne mogu Vas dobiti tel. Imate li neki mobilni? Interesuje me izgradnja bazena.

Odgovori

Dobar dan,
tražimo malu ili srednju gradjevinsku firmu (5-10 ljudi) za izvodjenje radova rekonstrukcije dela stambenog objekta u Banskoj Štiavnici (Slovačka republika). Mogućnost početka radova od 11/2018. Reč je o kompleksnoj rekonstrukciji već postojećih stanova, dogradnja novih u podkrovlju (ukupno 17 „garsonjera“) i izgradnja malog objekta u dvorištu zgrade. U pitanju su radovi (Tesarski i limarski radovi u malom opsegu, vodovod, kanalizacija, struja, grejanje, gipsani radovi, keramički radovi, popravka stare drvene stolarije, molerski i zidarski radovi i montaža nameštaja). Materijal je dostupan u već pomenutom gradu, a na vaš zahtev možemo obezbediti i smeštaj. Rok predvidjen za ivodjennje ugovorenih radova je 6-7 meseci.

Odgovori