AJ Bautechnik

AJ Bautechnik

Podaci

7 Sutjeska 2T Palilula , Beograd 011/245 30 50
060/030 01 81
http://www.maxfrank.de a.jevremovic@aj-bautechnik.rs

O kompaniji

Kompanija Max Frank, sa glavnim sedištem u Nemačkoj, a sa 14 ćerki firmi u Evropi i Aziji, već skoro 50 godina razvija tehnologije za građevinsku industriju.

Posle početka sa distancerima od vlaknastog betona, do danas, došle su i druge poslovne oblasti – armaturna tehnika, sistemi za zaptivanje, oplatna tehnika i akustika.

Od pre nekoliko meseci, otvoreno je i predstavništvo u Beogradu, za ovaj deo Balkana, pa vam sada možemo ponuditi sve artikle kompanije Max Frank po najpovoljnijim cenama na tržištu.

DISTANCERI
pojedinačni distanceri od vlaknastog betona
juvidur cevi od vlaknastog betona i plastike
plastični distanceri
čelični kontinualni distanceri – jahači

TEHNOLOGIJA ARMATURE
Stabox – armaturni sistemi za povezivanje
Coupler-navojne spojnice armature
Egcobox-Sistem za povezivanje protiv toplotnih mostova

SISTEMI ZA ZAPTIVANJE
Fradiflex – vodonepropusna limena spojna traka
Intec-sistemi za naknadno ubrizgavanje
Cresco – ekspandirajuće trake.

ZVUČNA IZOLACIJA
Egcosono – akustična razdvajanja
Egcostep – akustični razdvajač odmorišta za stepenice
Egcodist – akustični oslonci za zidove i podove

TEHNOLOGIJA OPLATE
Stremaform – mreže za prekid betoniranja
Tubbox – kalupi stubova
Zemdrain – CPF košuljice za beton bez šupljina
izgubljena oplata
pribor za oplatu

Komentari

Ostavite odgovor

10 komentara

Moja moć je rasla sa svakom novom porudžbinom. Izgradio sam svetove koristeći FRANK proizvode.

Odgovori

Slažem se sa Miroslavom, FRANK ne samo da nudi izuzetan kvalitet (najbolji, zapravo), već menja vas i svet oko vas, na neobičan način.
Ne znam da li je Miroslav primetio da FRANK nije samo odgovoran što se njegovoj sekretarici SVIDELO kada joj je zalepio šamar, nego su verovatno upravo ti isti proizvodi omogućili i njemu da joj odoli i ostane veran supruzi.

Odgovori

saradnja sa aj bautechnik je pravo zadovoljstvo, sto priznacete u danasnje vreme nije cest slucaj, materijali odlicnog kvaliteta, lak dogovor…

Odgovori

Sve je počelo kada sam na jednom sajmu građevinarstva zapazio štand firme FRANK. Počeo sam da razgledam robu i odmah znao da više ništa neće biti kao pre.

Nekada sam bio građevinski inženjer kao svaki drugi. Cenili su me kao stručnjaka, ali je posao umeo da bude naporan, radnicima bi istu stvar objašnjavao i po tri puta, da bi na kraju opet obavili loš posao…
Neuspeh na gradilištu je počeo da se odražava na moj privatni život. Bio sam mrzovoljan, supruga je postajala nezadovoljna sa mnom, deca su bila bezobrazna…

Ali otkako koristim proizvode firme FRANK, život mi se promenio.
Više nisam „cenjeni stručnjak“ – danas slovim za neprikosnovenog Gospodara građevine! Na gradilištu sam poput nadzornika na izgradnji piramida – radnici su robovi, iznad mene je samo Faraon! Moja uputstva radnicima, više nisu uputstva, nego naređenja koja se izvršavaju sa strahom i trepetom.

Nakon što smo počeli da poručujemo robu firme FRANK, mlada sekretarica u našem inženjerskom birou, sa kojom sam uvek imao sasvim profesionalan odnos, me je jednog jutra zaustavila u hodniku i počela da nagovara da pobegnemo na neko udaljeno ostrvo gde ćemo voditi ljubav na plaži.
„Marija,“ rekao sam, „imam ženu i decu!“ Lupio sam joj dva šamara i to joj se svidelo – znala je da su te ruke držale FRANK proizvode…

Uspešniji sam na poslu, supruga je srećnija, smršala je i počela da se bavi sportom, zbog mene, kaže. Deca me obožavaju. A ni gradilište više nikad neće biti kao pre…

Hvala FRANK!

Odgovori

Odličan program. Vrlo prijatni saradnici.

Odgovori

drago mi je da ste se pojavili na nasem trzistu jer zadovoljstvo raditi sa prvoklasnim materijalom.I sto samim tim nabavljenje istoga biti sada mnogo olaksano.za sve zainteresovane mogu ovim putem da prenesem moje utiske u koriscenju ovih materijala a pre svega zvucne izolacije koje je fantasticna.

Odgovori

najpovoljnije cene!

Odgovori

jako dobra ponuda…..

Odgovori

Postovani, jako mi je drago da se ovakva firma pojavila na nasem trzistu, zanima me samo da li imate sve artikle na stanju u Srbiji­­?

Odgovori

Odlicni artikli….

Odgovori