Hidroizolacija Gmijović

Hidroizolacija Gmijović
ponutosrečetpetsubned
07:00
17:00
07:00
17:00
07:00
17:00
07:00
17:00
07:00
17:00
07:00
17:00
Ne
Radi

O kompaniji

Hidroizolacija Gmijović se bavi hidroizolacijom svih vrsta ravnih površina – kvalitetno, brzo i povoljno. Radimo na teritoriji cele Srbije, ali i u inostranstvu.

Izvodimo sledeće radove:
– hidroizolacija svih površina
– zaštita površina od prodora vlage i vode
– hidroizolacija terasa
– hidroizolacija ravnih krovnih površina
– hidroizolacija kupatila
– hidroizolacija podruma
– hidroizolacija suterena
– hidroizolacija potpornih zidova
– podzemna hidroizolacija
– hidroizolacija tunela
– hidroizolacija bazena
– hidroizolacija ribnjaka
– hidroizolacija kanala
– hidroizolacija mostovskih konstrukcija
– nanošenje bitulita
– postavljanje kondora
– mazanje sike i penetrata

Ukoliko imate problema sa vlagom ili želite da sprečite da do istih dođe – mi Vam zasigurno možemo pomoći. Posedujemo bogato iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata kojima smo bili na usluzi našim znanjem, veštinama i profesionalnom uslugom vezanom za hidroizolaciju.

Sprečite štetu, koju voda i vlaga izazivaju na Vašim objektima i osigurajte ih tako da se zauvek rešite vlage, uz naš stručni tim. Pri radu, koristimo najkvalitetnije materijale na tržištu, i uvek se trudimo da pratimo sve trendove i inovacije u ovom domenu poslovanja, kako bismo unapredili naše poslovanje i našim klijentima pružili samo najbolje.

Svaku fazu hidroizolacije radimo precizno i pažljivo, a poslove završavamo u dogovorenom roku. Radimo hidroizolacije svih površina – ravne krovne površine, terase, kupatila, podrumi, bazeni, sutereni, potporni zidovi, tuneli, ribnjaci, kanali, mostovske konstrucije…

Ukoliko želite pozdanog saradnika, kvalitetan i profesionalan rad po svim propisima za novac koje ulažete, izaberite nas!

Komentari

Ostavite odgovor