Industrijski podovi Rinol

Industrijski podovi Rinol

Podaci

Radiofar 1.ulica 84B Surčin , Beograd 011/313 94 86, 011/313 94 88
http://www.rinol.rs office@rinol.rs

O kompaniji

Preduzeće “RINOL” je specijalizovano, profesionalno osposobljeno i tehnološki opremljeno za izradu industrijskih podova. U širokoj paleti proizvoda zastupljeno je 35 osnovnih vrsta industrijskih podova među kojima su podovi na bazi betona, magnezita, sintetičkih smola i akrilata.
Zahvaljujući širokoj podršci renomiranih inostranih partnera ROCLAND (Francuska), ASHFORD FORMULA (SAD), HTC (Švedska), u opticaju su isključivo najsavremenije tehnologije i materijali sa kojima rade visokoosposobljeni stručnjaci.
“RINOL” je do sada izradio na stotine hiljada kvadratnih metara industrijskih podova za različite namene. Preduzeće ne samo da poseduje znanje i iskustvo (know-how), već je i odgovarajuće opremljeno da kompletnom uslugom uspešno udovolji zahtevima i najizbirljivijeg Investitora.
Veliki broj renomiranih Investitora koji su ukazali poverenje kao i količina izvedenih industrijskih podova, potvrđuju primat preduzeća „RINOL“ ne samo u Srbiji već i u regionu.

Savremeni trendovi gradnje industrijskih objekata podrazumevaju izradu industrijskih podova u skladu sa najsavremenijim tehnologijama koje obezbeđuju visok kvalitet, ispunjavanje svih zahteva koji se postavljaju pred Investitora prilikom procesa eksploatacije objekta, kao i velike dnevne učinke.
Preduzeće «RINOL« prati savremene svetske tokove u podopolagačkoj delatnosti i već dugi niz godina tržištu Srbije može ponuditi najadekvatnija rešenja bilo da se radi o betonskim, epoksidnim, poliuretanskim, magnezitnim ili podovima na bazi akrilata.
Primenjujući dugogodišnja iskustva vodećih svetskih brendova u oblasti industrijskih podova, naši sistemi i tehnička rešenja su se dokazala na domaćem, ali i na inostranom tržištu.
Velika dilema koja se pojavljuje pred Investitorom prilikom izbora odgovarajućeg podnog sistema, zahteva stalno angažovanje i istraživanje, tako da stručnjaci preduzeća
«RINOL« na tržište Srbije u proseku godišnje uvedu dva nova podna sistema;
Zahvaljujući takvom načinu i pristupu u radu, danas možemo reći da ne postoji problem koji nismo u stanju rešiti, bilo da se radi o novom ili o sanaciji postojećeg objekta.

Bogat proizvodni program i podrška ino-partnera, obezbeđuje lidersku poziciju na tržištu kod izgradnje sada aktuelnih megamarketa, logističkih centara, podzemnih i nadzemnih garaža, visokoregalnih skladišta , fabričkih pogona i uopšte industrijskih objekata.
Posebno je potrebno izdvojiti spektar rešenja za podove u prehrambenoj industriji, gde su postavljeni visoki kriterijumi po pitanju higijene (HACCP standardi), kiselootpornosti i sigurnosti na radu.
Takođe podovi za farmaceutsku industriju koji moraju biti usaglašeni sa GMP- standardima zauzimaju posebno mesto u našem proizvodnom programu.

Rešavajući probleme koji su postavljeni pred vodeća preduzeća u prehrambenoj industriji, zbog savremene proizvodnje, izvozne orjentacije i usaglašavanja sa HACCP- standardima, specijalisti smo za sanaciju postojećih starih podnih obloga od keramičkih pločica. Naši sistemi u većini slučajeva ne zahtevaju «skidanje» starih pločica i nosećih slojeva, što u velikoj meri racionalizuje gradnju kako po pitanju cene, tako i po pitanju vremena za izvođenje novog poda.

Stručnjaci preduzeća «RINOL« u svako doba su dostupni za rešavanje aktualne problematike industrijskih podova.
Takav pristup rada dokazan je u praksi kroz veliki broj izvedenih kapitalnih objekata.

Komentari

Ostavite odgovor