Ventilisane kamene fasade i kamini Tabaš

Ventilisane kamene fasade i kamini Tabaš

Podaci

Trajka Rajkovića 3 Novi Beograd , Beograd 011/227 05 54
063/850 56 77, 064/110 91 51
http://www.tabas.rs tabas@tabas.rs

O kompaniji

Tradicija uspešnog poslovanja, duga skoro 20 godina, omogućava nam da, danas, sa velikom uspešnošću realizujemo poslove, sa pojedincima i organizacijama, obavljajući kamenorezačke radove i poslove vezane za izradu i ugradnju kamina. 2009. godine smo razvili i počeli sa primenom sistema aluminijumske potkonstrukcije za ventilisane kamene fasade na stambenim i poslovnim objektima, u skladu sa svetskim trendovima u građevinarstvu. Primenjujemo sistem „ključ u ruke“ i pritom isporučujemo vrhunsku vrednost u svim fazama – od ideje, konsultacija i tendera, pa sve do realizacije projekta.

VENTILISANA FASADA
Ventilisana fasada podrazumeva strukturu koja pokriva horizonstalnu ili vertikalnu eksternu površinu zgrade, pružajući odličnu zaštitu od nepovoljnih atmosferskih uticaja, ali i obezbeđujući dugotrajnost objektu. Veliki izbor kamenih ploča, različitih tekstura, pruža veliku slobodu prilikom dizajna kompletnog eksterijera. Postiže se izuzetno povoljan vizuelni efekat. Ventilisana fasada, koju izrađujemo, sastoji se od sloja termoizolacije, slobodnog sloja vazduha i završnog, fasadnog dela od kamena, a može biti i od drveta, opekarskih proizvoda, i sl. Oštećene kamene ploče se veoma lako mogu demontirati, i zameniti novim.
Pospešena je mogućnost slobodnog strujanja vazduha, koji pospešuje eliminaciju vlage i kondenzacije na spoljašnjem delu fasade. Visok nivo termičke i zvučne izolacije koju pružaju kamene ploče, takođe, na veoma visokom nivou je.

ALUMINIJUMSKA POTKONSTRUKCIJA
Aluminijumska potkonstrukcija montira se u središnjem, „vazdušnom“ sloju ventilisane fasade, sa svrhom boljeg fiksiranja kamenih ploča i postizanjem višeg nivoa bezbednosti po okolinu, u odnosu na sistem tzv. tačkastog prihvatanja ploča. U ovom postupku, koristi se aluminijumska legura sa pojačanom nosivošću, koja sa podjednakom efikasnošću podnosi težinu kamenih ploča, debljina 3cm, 4cm, pa i debljih.

ZBOG ČEGA IZABRATI UGRADNJU ALUMINIJUMSKE POTKONSTRUKCIJE ZA VENTILISANU FASADU, KOD „TABAŠ“ doo?
• Pravi, domaći proizvod, izrađen po svetskim standardima
• Odličan odnos cene i kvaliteta
• Građevinski fakultet u Beogradu garantuje kvalitet i upotrebljivost
• Nudimo vrhunsku uslugu i kompletnu podršku iskusnih stručnjaka u svakom trenutku

Pogledajte naše radove i pratite nas na Facebook-u: Tabaš Kamini.

Komentari

Ostavite odgovor